10. mar 2015 17:44
Babka1951...tudi jaz sem mojemu rekla,naj danes počiva, da bo že jutri nadoknadil...
Suziqatro,tudi naš ni tak...on bi že sam vedel ,kam naj se postavi..
Seveda želim lepo doživet dan (pa noč tudi) tudi vsem našim moškim članom.
10. mar 2015 17:44
Babka1951...tudi jaz sem mojemu rekla,naj danes počiva, da bo že jutri nadoknadil...
Suziqatro,tudi naš ni tak...on bi že sam vedel ,kam naj se postavi..
Seveda želim lepo doživet dan (pa noč tudi) tudi vsem našim moškim članom.
10. mar 2015 19:26
Mislim ,da še ni prepozno ,vsem našim mučenikom vse naj
Milži
10. mar 2015 22:26
babka1951 je napisal/a: |
Vsem našim fantom in možem tu na Kulinariki, prisrčno voščim za vaš praznik Pa nič danes kuhat, sesat, prat in likat....vas bo vse do jutri počakalo. Sonček vam tako lepo sije, pivičko v roke in v naslonjač. Uživajte na polno!.
|
A ne manjka črka k za e-jem in pred drugim s-jem???
mamamia
11. mar 2015 7:08
mamamia:
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
11. mar 2015 10:05
hahahaha, suziqatro.....ne verjamem.........da vaš ni tak......ima zadnjo besedo v hiši, a ne..... DA DRAGA........hahahahahahahahaha
hribovc61
11. mar 2015 12:20
@ mamamia - ga pa sračkaš , to pa lahko tudi na ta dan delajo, predvsem pa je zaželjeno, da to počnejo samo doma
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Bučke s sirom