17. maj 2016 9:56
A prodajaš pa?
rimljanka
17. maj 2016 9:56
A prodajaš pa?
rimljanka
18. maj 2016 12:36
ne, izdelek mi je všeč, ker se z njim veliko in hitro naredi. Širine 60 cm.
Pač ga priporočam vsem, ki se zavedajo, da obračanje zemlje (štihanje) ni zaželjeno. Srečno
vbrasa
18. maj 2016 22:50
Če prav razumem video, tele vile le postaviš na sredo vrtička ali ob strani nasloniš na drevo, se vsedeš na stol, zadremlješ in ko se zbudiš, je vrt prerahljan . Delati ni videti nikogar, močno sumim, da je izdelek podobno skrpucalo, kot video. .
Nekaj podobnega se da dobiti tudi od slovenskega proizvajalca, ki za razliko od gornjega na videu pokaže tudi uporabo. A me ni prepričal. Vile so se preveč zatikale, da bi se mi zdele priročne in enostavne.
Cila
UPS: na enem od starejših posnetkov pa je posneto tudi rahljanje. Se pravi, le ne gre za "robotski rahljalnik"
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 18. 2016 22:58
20. maj 2016 8:22
Škoda,da se ne oglasi gospa s kulso,kateri je vrbasa štihal,z LOPATO.Pa koliko je bilo narejeno,pa cenjeno delo . Že drži,da je treba delat,ampak če ima take pripomočke.....dela pa z lopato in traja in traja,..seveda,če je urna postavka huda..
ultranova
24. maj 2016 19:23
Jaz sem te vile kupila in sprobala pri pripravi grede za paradižnik in papriko. Delo se veliko hitreje opravi z manj napora, kot pa prekopavanje z motiko. Vsem ga priporočam, ker ne boste razočarani. Cena je kar visoka (45,00€) vendar pa odtehta zadovoljstvo po opravljenem delu.
rezaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Poširane hruške