Ojla!
Rada bi zamenjala prevleko na likalni mizi pa me je skoraj ko sem izvedela za ceno nove.Imam lik. mizo Karcher dim. 118x38 ( parna postaja). Iščem cenejšo varianto, mi lahko pomagate z nasveti.
L.P.
mijamarija
Ojla!
Rada bi zamenjala prevleko na likalni mizi pa me je skoraj ko sem izvedela za ceno nove.Imam lik. mizo Karcher dim. 118x38 ( parna postaja). Iščem cenejšo varianto, mi lahko pomagate z nasveti.
L.P.
mijamarija
17. feb 2014 11:11
V Hofru imajo naslednji teden akcijo - mogoče pa paše tudi na tvojo mizo.
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_38875.htm
http://www.mojalbum.com/tajda
17. feb 2014 11:46
Ta akcija je danes. ;)
LP, Oaza
17. feb 2014 14:24
Sem preverila, mislim da ne bo prava ker ima metalizirano spodnjo stran.To pa menda ni v redu ker je parna postaja.
L.P.
mijamarija
17. feb 2014 19:57
mijamarija, sem preverila; na deklaraciji piše, da je prevleka "paro prepustna "
Lp
kobra 1
18. feb 2014 9:45
Ali piše na deklaraciji da je tudi za parne postaje.Paro prepustna to pomeni da bom imela še preje mokro prevleko kot jo imam sedaj čeprav imam vklopljen ventilator.Pri originalni prevleki je sedaj spodnja stran podložena z tanko gobo in če likam 2-3 ure se mi na površini naredijo voni madeći.Cena je zelo ugodna original na stane 35,00.
L.P.
mijamarija
18. feb 2014 15:01
OJ!
Prevleka bi bila uporabna tudi za parno postajo, če bi le imela tudi vrvico s katero pričvrstimo prevleko na desko.
Žal je nima, zato sem jo nesla nazaj
LP,
kobra 1
19. feb 2014 9:32
Zakaj pa je vrvica problem če je prevleka prava za parno postajo ?
L.P.
mijamarija
19. feb 2014 9:42
Prava je glede izpusta pare, neda se jo pa pričvrstiti na desko ( je prosto ležeča, brez, da je pritrnjena )
kobra 1
19. feb 2014 11:13
Tudi moja original prevleka nima vrvice in se samo natakne na desko,kakšne so mere prevleke ki ste jo vrnili.
L.P.
mijamarija
19. feb 2014 11:16
mijamarija, mislim, da se ne razumeva, ta prevleka se niti ne natakne , niti ne zategne okoli deske. Je prostostoječa, kot da bi na njo dali prt v obliki deske . Imajo različne velikosti
kobra 1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Zviti krofi