12. feb 2014 19:40
Himno so pa špilali v ritmu ruske koračnice! Kljub temu - prečudovito!!!
Črna na Koroškem se je spet preimenovala v "Zlata na Koroškem".
In jutri je nov olimpijski dan.....
marjja
12. feb 2014 19:40
Himno so pa špilali v ritmu ruske koračnice! Kljub temu - prečudovito!!!
Črna na Koroškem se je spet preimenovala v "Zlata na Koroškem".
In jutri je nov olimpijski dan.....
marjja
12. feb 2014 20:18
Bravo, bravo vsem našim športnikom in vsem kot jer napisala Vikica.
Naj se še večkrat sliši naša Zdravljica ...
cveticamarjetica
12. feb 2014 20:59
Razganja me od ponosa
Vsaj sportniki nas nikoli ne razocarajo!
Nena-morje
12. feb 2014 21:50
Bravoooooo!!! Res , sem kar mal jokcala dons ob vseh teh podelitvah, čestitke vsem!
tabu
12. feb 2014 23:26
Bravo vsem čestitke....
Milži
13. feb 2014 0:42
Nori dnevi so tole, prav zares! Pet dni OI, pa že štiri kolajne
Bravo, naši športniki, hvala za vse lepe trenutke veselja
Mojca
13. feb 2014 7:55
i
"Toti" naši so !. Tisto iz VALA 202 in FBja, ter komentar o JOKCANJU pa so eni izmed "BOLJŠEJŠIH" v zadnjem času. Tudi sam dobil kurjo kožo, tudi sam držal pesti kot moja pokojna nona in tudi sam želel le NAJ NAJ vsem.
CMOK vsem našim!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
15. feb 2014 22:31
Bravo, Peter!
rimljanka
16. feb 2014 0:20
Škoda za tistih 26cm, kolikor jih je Tini že dvakrat zmanjkalo za bron . Na OI pač štejejo samo medalje.
Je kdo gledal kak teden nazaj na tv slo dokumentarec o Sočiju "Putinove igre"? No, to je pa druga plat medalje.
Zelo umazane igre.
a_j_d_a
16. feb 2014 2:17
a_j_d_a je napisal/a: |
Je kdo gledal kak teden nazaj na tv slo dokumentarec o Sočiju "Putinove igre"? No, to je pa druga plat medalje. Zelo umazane igre. a_j_d_a |
Nič bolj umazane kot pri tistih, ki imajo največ za povedati. Ampak mi navijamo za športnike, o kakršnikoli že umazaniji pa naj razpravljajo tisti, ki se nanjo iz lastnih izkušenj spoznajo. Pa, ko ravno omenjaš politični dokumentarec, si morda poslušala tudi tisti Studio ob 17.00, ko je g. Škrabec (Riko) razlagal, kako tile isti, ki imajo toliko o vsem za povedati in pripomniti, preko xyz držav na veliko trgujejo z raznimi "umazanimi"?
Mi torej navijamo za športnike in se veselimo zanje in z njimi! In za politiziranje si odpri novo temo.
Ognjič
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda