31. jan 2014 11:13
Pol se pa nauči. Saj ni tako težko, če že jemlješ iz frižidera maslo.
po slovensko se reče iz hladilnika.
lp
preprost
31. jan 2014 11:13
Pol se pa nauči. Saj ni tako težko, če že jemlješ iz frižidera maslo.
po slovensko se reče iz hladilnika.
lp
preprost
31. jan 2014 11:25
slitkx je napisal/a: |
Čujte, v kuhn sem še bl lev. Kater način mehčanja masla je najvarnejši, da nam česa zažgou al pa v zrak vrgu? :)
slitkx |
Zagotovo boš maslo najbolj varno zmehčal, če ga nekaj ur pustiš na sobni temperaturi. Le kako bi lahko s tem povzročil eksplozijo?
Če pa nimaš časa nekaj ur, ga pa zmehčaš na radiatorju, peči ali v mikrovalovni pečici. Samo pazi, da ga stopiš!
JJ
31. jan 2014 11:33
Kar se mene tiče, nisem niti malo zafrkavala. Se opravičujem, ker nisem razumela.
naor
31. jan 2014 11:38
EHEHE, hah moram se spočt od smeha.
Jaz bom rikno od režanja na toel. Bravo!
Draga naor
Lp
preprost
31. jan 2014 11:40
Če je potreben prevod tistega stavka, je potreben prevod tudi tvojega začetnega posta in še dobro da je preprost prevedel še eno tvojo "slovensko besedo", ko si že tako natančen.
testeninca
31. jan 2014 11:51
Hint: Zadnji tango v Parizu.
Definitivno nauš nč zažgou al pa v zrak vrgu.
LP, V.
31. jan 2014 11:52
slitkx je napisal/a: | ||
|
31. jan 2014 12:34
proxima,
mamamia
31. jan 2014 12:55
Ja, saj mogoče je smešno preprost. A človek oz.ženska si misli, mogoče pa dečko ne ve, pa povej, kar misliš, mogoče bo pa pomagalo. NO, ja, vsak po svoje. Saj nisem več rosno mlada, pa me še vedno ni izučilo in najbrž me tudi ne bo. Pa tudi dobro, tud taki mormo bit.
naor
31. jan 2014 12:59
Ravno zaradi tega si enkratna, Naor
Lp
preprostKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Bučke s sirom