Kakšna odeja za Slovenije v smislu osemnajsterice na spletnistrani http://www.thisismarvelous.com/i/52-National-Flags-Made-From ?
Davor
Kakšna odeja za Slovenije v smislu osemnajsterice na spletnistrani http://www.thisismarvelous.com/i/52-National-Flags-Made-From ?
Davor
29. jan 2014 12:01
Nimam ne odeje ne ideje, so mi pa prikazane zastave zelo všeč.
Vesnuska
29. jan 2014 12:28
Zelo všeč. Za belo barvo bi lahko imeli bele žgance, rdečo cviček, modro pa ne vem.
Pia
29. jan 2014 12:33
Davor, super link za belo bi lahko imeli tudi inrijske žlikrofe (čeprav niso čisto beli, so pa zelo značilni), za rdečo pršut ali kranjsko klobaso, edino za modro je malo težje, še nisem dobila ideje...
JJ
29. jan 2014 12:37
JanisJoplin je napisal/a: |
Davor, super link za belo bi lahko imeli tudi inrijske žlikrofe (čeprav niso čisto beli, so pa zelo značilni), za rdečo pršut ali kranjsko klobaso, edino za modro je malo težje, še nisem dobila ideje...
|
Mogoče sardele ali škombri ali modro kuhana postrv?
nola
29. jan 2014 12:55
"Stressed is desserts spelled backwards!"
29. jan 2014 12:57
Nola in rebecca
JJ
30. jan 2014 18:17
Jaz bi dala kaj, kar se da tudi na krožniku brez muke skupaj pojesti
sladka varianta
- belo; bohinjska skuta
- modro: borovnićev marmeladda
- rdeče: malinova in jagode
slana varianta
- belo: žlikrofi ali pa sirov štrukelj
- moddro: kuhano rdeče zelje (ker potegne na vijola)
- rdeče: pršut z rdečimi redkvicami
Ker razen pršuta mi ostali suhomesnati ali pa klobasasto šunkaste stvari rdeče barve ne delujejo fotogenično.
Vendelina jr.
30. jan 2014 18:48
rebecca je napisal/a: |
|
Najprej bi si privoščila grozdje , nato pa še nesladkane štrukle in klobaso .
slivovi cmokiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Bovla z metuljčki