Zanima me kako pripravite velikonočni hren?
Vsak recept oz. ideja bo dobrodošla.
Hvala v naprej.
Zanima me kako pripravite velikonočni hren?
Vsak recept oz. ideja bo dobrodošla.
Hvala v naprej.
22. mar 2004 14:46
Moja tašča,stara 77 let ga pripravlja na ta način www.kulinarika.net/baze/recept.asp Vesna Leben
22. mar 2004 16:20
Hren naribam, če nočem, da zelo peče, ga pustim malo "preluftati", zalijem z malo olja, malo kisa, malo vode, v kateri se je kuhala šunka ali vratnik, nasekljam trdo kuhano jajce in vse skupaj zmešam. Solim po okusu. LP cervus
22. mar 2004 17:09
Sem že Vesno vprašala pri receptu, pa bom še tukaj. Ali gre tako nareiban hren z jabolko tudi v kozarec in ga imaš lahko v hladilniku ? Eni ga naribajo in ga imajo v kozarcu (verjetno olje in sol), samo ne vem, če lahko daš jabolko zraven ?! LP Rmeli
22. mar 2004 18:45
Pri nas hren in jabolko na drobno naribamo,da pride kot ena kašica.Dodamo navedene sestavine,premešamo.Pripravimo v eno večjo skledo in jemo zraven kot naprimer solato.Lahko hranimo v hladilniku. Vesna Leben Sporočilo je spremenil(a) ligojna dne 22. mar 2004 18:49:25
22. mar 2004 22:42
Super je tudi, če ga zmešaš s pire krompirjem. lp Vesna Milek Recko
23. mar 2004 7:30
Hvala,bomo probali. Vesna Leben
23. mar 2004 7:36
Hren naj bi se naredil tudi s kislo smetano. Kaj bi še lahko dodala, poleg soli recimo?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Polnjene paprike