30. jan 2014 15:33
Kako smo natančni - za drugo vprašanje je bil kriv škratek.Bom pa vseeno vprašala strička gugla kaj mi bo povedal.
L.P.
mijamarija
30. jan 2014 15:33
Kako smo natančni - za drugo vprašanje je bil kriv škratek.Bom pa vseeno vprašala strička gugla kaj mi bo povedal.
L.P.
mijamarija
30. jan 2014 18:28
Zanimivo, da si je ta škratek vzel kar dolgo pavzo .
Loni Makaroni
30. jan 2014 20:19
Loni, to se zgodi, če se ne odjaviš. No, ne vem natanko, kaj in kako, ampak vem, da lahko razlago najdeš v eni temi, mislim, da voni, kjer se sprašuje Jerneja. Torej ni nujno, da uporabnik zavestno ponovi vprašanje. Mislim, da je bilo tako tudi v tem primeru.
O rokavicah pa nič, mislim, da sama premorem ene "volnene", pa ne vem, kje jih imam trenutno.
rimljanka
31. jan 2014 7:15
Tiste volnene "kuhane" so najbolj fajn, po možnosti samo na en palec. Še najmanj možnosti, da me zebe, ker sem pri koncih okončin bolj zmrzljive sorte. Nekaj takšnega:
http://www.promontana.si/himalaya-rokavice.html
PS Ampak avtor bi podvojeno temo vseeno lahko zbrisal ali ne? Ali je tudi tu kak hakeljc noter?
Loni Makaroni
31. jan 2014 7:35
En sam klik avtorja na ustrezno mesto je potreben (no, pa še potrditev klika)..
rimljanka
31. jan 2014 9:22
Se mi je zdelo .
Punca, kmalu bo pomlad in ptički bodo peli, lahko se končno enkrat res dobiva na kofetu v najinih šiškarskih koncih. Z ali brez rokavic.
Loni Makaroni
31. jan 2014 19:14
Sestra Bojana Križaja šiva smučarske rokavice,v Tržiču.Gotovo jih tudi popravlja.
leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Pure testenine z dimljenim lososom