23. jan 2014 22:52
Ah, kaj ste se pa zdaj prav na Trixie spravili. Vsaj pet pred njo jih je že samo v tej temi delilo z nami več zasebnega, kot si večina želi.
Dopuščam, da sem kaj izpustila, ker sem temo ravnokar, čeprav z velikim zanimanjem, mogoče tudi malo površno prebrala.
Takole se mi zdi po branju vseh prispevkov, da mogoče pa sploh ni bila slaba ta vzgoja zafrustriranih in zadrtih mater.
Ker kot lahko sklepamo po tem vzorcu, so daleč najbolj pripravljene urbi et orbi deliti svoje intimne izkušnje prav tiste, ki so jih ženske sorodnice do neznosnosti držale v nevednosti, strahu in krivdi.
Očitno metoda deluje odlično, saj so bile najbolj grafične v svojih opisih svoje zasebnosti ravno tiste, katerih brstečo seksualnost so po njihovih pričevanjih v domačem okolju najbolj zatirali in so bile naposled prisiljene poiskati (navadno prav nenavadno* - ginekološko oskrbo v odaljenih krajih)
*Ali je bil zdravnik izrazito grob ali pa izjemno nežen, toliko, da jim je ostal bolj vtisnjen v spomin.
Torej matere in očetje (in države) - še en dokaz več za korist in dobrobit represije in kontrole!
Aja pa zate, naivni Zzak. Ma kje je pa več eksibicionizma kot v rubriki, ki jo omenjaš? A v Tivoliju ali kaj?
Premisli.
Aja, pa za vse, ki ki vas je Triksi znervirala - a ravno takrat, ko je omenila omahujočega tiča svojega partnerja, vam gre na živce? Ma prej pa ne?
nola