22. jan 2014 20:02
marjja, si pa vztrajna
Jaz imam tako lep spomin, na svoj prvi obisk pri ginekologu, v ordinaciji na obrobju predmestja, do katere sem v tistih časih pešačila dobre štiri kilometre, žal nismo imeli nobene avtobusne povezave. Pa se pri njem sploh nisem znašla zaradi svojih težav, ampak zaradi takratne ginekološke operacije moje mame. Potem sva se zaklepetala, povedala sem mu, da imam resnega fanta ( mater, pa je res bil, še danes me prenaša ) namesto tabletk, mi je predpisal neko emko peno, še danes se spominjam, da je to bilo v nekem prednovoletnem času, spominjam se, da sva takrat, kar bogato z njo okrasila novoletno jelko, čez 9 mesecev pa je pri naši hiši nekaj malega zajokalo in tega gospoda jaz nikoli ne bom pozabila.
V njegovi čakalnici se nikoli nismo spraševali, zakaj je kdo tam, vedno smo si samo želeli, da bi bili čimprej na vrsti.
In danes se malo smejim in čakam, da se bodo s problemi oglasili tudi naši moški. Tabu, ki ga je večina od nas prehodila, se zdaj pojavlja tudi pri njih.
Upam, da se kdo najde, dosti korajžen, ter napiše težave s katerimi se spopada pri svojem urologu ali urologinji
babka1951