Pozdravljeni.
rabila bi sladico za nekoga, ki ne sme jajc oz. rumenjakov. Sem se spomnila na Pavlovo torto. Imate mogoče še kakšen predlog. Lahko je čisto majno sladico za slavljenko. Hvala za nasvete
BLACKY30
Pozdravljeni.
rabila bi sladico za nekoga, ki ne sme jajc oz. rumenjakov. Sem se spomnila na Pavlovo torto. Imate mogoče še kakšen predlog. Lahko je čisto majno sladico za slavljenko. Hvala za nasvete
BLACKY30
17. jan 2014 21:29
http://www.kulinarika.net/recepti/5692/sladice/hitro-do Lahko narediš kot tortico.
Sicer pa, če vtipkaš v iskalnik na portalu (nad spiskom tem) - rumenjak (minus pred besedo rumenjak), boš našla cel kup receptov.
rimljanka
18. jan 2014 11:58
panakota
18. jan 2014 13:30
Londonske rezine (v tem receptu so v testu sicer rumenjaki, lahko narediš navadno krhko testo za kekse brez jajc)
18. jan 2014 13:49
Presna čokoladna tortica, nekaj receptov je tudi v bazi.
Ninja24
18. jan 2014 21:11
hvala vsem za odgovore, bom do jutri nekaj probala, čeprav je težko, ne sme orehov, čokolade,,, hvala pa vseeno
BLACKY30
18. jan 2014 22:34
No, na začetku si napisala, da ne sme rumenjakov. Kako ti naj svetujemo, če nam ne poveš, kaj sploh sme ali česa ne?
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Tajski rdeči curry