16. jan 2014 16:46
Ne vem natančno kaj misliš da prodajam :) ... če ti povem iskreno, sem po poklicu učitelj, in nimam nobene veze s prodajo. Me pa že od malega veseli računalništvo in zabavna elektronika, po forumih že 15let svetujem pri nakupih, ker podračja res poznam (če ne verjameš me lahko preveriš, te izzivam! :) in do sedaj nisem zaslužil na ta račun niti 1€, pa porabim sigurno kakšno urco na dan. Kar počnem, počnem iz veselja. Ker rad delim informacije, ki komu pridejo še kako prav. Sem toliko star, da še vem kaj pomeni nekomu pomagati in ne zahtevati plačilo, kar res v današnjih časih ni pogosto.
On topic:
Ne vem s čim se ukvarjaš in koliko poznaš področje računalništva, a SSD ni namenjen zahtevnim uporabnikom ampak vsem. In prav povprečen uporabnik bo razliko med SSDjem in HDDjem zelo opazil. Veliiiko bolj kot med i3 in i7 procesorjem npr.
Številke ki jih kažejo določeni testi v praksi ne držijo, za to poglej tako imenovane RealLife teste, kjer se testira uporaba računalnika v Windows okolju, pa potem povej če je razlika med SSD in HDD.
Sicer ne vem s čim sem ti stopil na žulj, ko sem se priključil v temo pomagat z nasveti, sicer pa mislim da se na področju računalništva lahko še marsikaj naučiš ... (ok, zdaj bom še bolj osovražen! ;)
Tomson