6. jan 2014 21:47
Škoda sploh podpisovati vse razumne od ežoja, V.jr do proxime
Dodajam pa še "malenkost". Rent-a-car, ki se ima potencialno zgoditi na tem potovanju, tudi ni ravno kofe v sosedovem bistroju. Ker sem ravno na frišno iz ene take poti samo malo za računico:
- sam najem avta (najnižji rank) za 5 dni 40e
- zavarovanje 1 stopničko nad najosnovnejšim, ki ti v primeru kakršnekoli majhne/velike škode na avtomobilu znatno poceni zadeve 100e
- kišta je žrla 10l+ po ravnem v peti prestavi, torej je za benz na mičkeni Malti šlo 50e
- pribitek na prevzem avta izven uradnih ur (ki so vsaj po mojih izkušnjah sila omejene, torej je treba imet hudičevo srečo da lete natempiraš v tist okvir) 2x16e
Za 5 dni reci in piši čez 200e. Zaključki pa še taki, da bova za kakršne koli le bolj zahtevne terene v prihodnje rentala 1 če ne 2 ranka višje, ker z najcenejšim gre komaj 100 kmh po ravnem, torej prištej x evrov že v štartu, pa za 10 dni v večji državi, kjer imaš takoj relacijo 2 uri v eno smer še y evrov na porabi bencina, aja pa še z evrov na daljšem najemu avtomobila... pa ti je lahko hitro jasno, da je tvoj preostali budget ob rentanju avta znatno manjši od 1000e.
* Ajde, mogoče se notri prinese nekaj na ceni bencina, tega se mi pa res zdejle ne da iskat za vse potencialne lokacije, ki jih omenjaš
Viva Meier