7. feb 2014 0:00
Maso daj za nekaj sekund v mikrovalovko, potem pa jo pregneti. Če bo še pretrda, jo pogrej še za nekaj sekund. Vsaj mislim, da bi moralo delovati.
kača
7. feb 2014 0:00
Maso daj za nekaj sekund v mikrovalovko, potem pa jo pregneti. Če bo še pretrda, jo pogrej še za nekaj sekund. Vsaj mislim, da bi moralo delovati.
kača
7. feb 2014 8:40
Kje in kakšno pa si potem kupila? A prav gumpaste, ki je za izdelavo figuric ali tičino - fondant, za prekrivanje tort. Nekatere tičine so bolj čvrste na začetku, ko pa jih malo pregneteš, pa postanejo veliko mehkejše.
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
8. feb 2014 12:30
Delam torto in sem v dilemi, ker sem ugotovila, da imam barve za barvat kremo za okraševanje s pretečenim rokom. Sicer s tem nimam težav, ker dostikrat se lahko uporabi kaj s pretečenim rokom-sicer pazim kako in kaj. Torta bo pa za otroke-rok je cca 6 m do 1.l pretekel. Me zanima, če je kakšna izkušnja s tem. Ni pa nujno, da jo uporabim.
brankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Pijana Kokoš