30. dec 2013 19:36
Hvala vsem ki ste me končno spravili k pameti da je to prepovedano
Lupinica
30. dec 2013 19:36
Hvala vsem ki ste me končno spravili k pameti da je to prepovedano
Lupinica
30. dec 2013 19:42
Lupinica ima res to knjigo jaz sem njena najboljša prijateljica zato to vem. Ključek je trenutno pri najini sošolki. Pa tudi ko dobi ključek nazaj ne rabi nikomur poslat te knjige ker ni dolžna. Mogoče bi kakšnemu enemu še lahko poslala kot je na začetku mislila, ne pa zdaj ko vsi hočejo da bi jim poslala. To je kršenje avtorskih pravic in je lahko kaznovana če sploh komu pošlje. Nene ji več težite glede knjige, poskusite si jo sami nabavit ali pa se pozanimat kako jo dobit v e-obliki.
Bombonček
31. dec 2013 17:46
Punce, punce-kaj ste se spravile na Lupinico. Prej ko slej bo knjiga na torrent straneh-to se danes dela-pa naj bo prav ali pa ne- a si niste nikoli nič dol "potegnile" z neta? Ne verjamem da ne!
Zato, to se je delal in se bo še naprej-žal!
Lepo silvestrovanje vam želim in upam da boste zaplesale ob glasbi originalne zgošenke in ne " snete" z neta!
anibasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Skutna pita