Pozdravljene !
potrebujem nasvet v soboto bi pekla torto za nedeljo na vrh bom dala hostijo pa me zanima če jo že lahko dam v soboto gor ali jo v nedeljo oblikujem ? sprašujem da mi nebi poknila hostija.
hvala in lp
miškolinka
Pozdravljene !
potrebujem nasvet v soboto bi pekla torto za nedeljo na vrh bom dala hostijo pa me zanima če jo že lahko dam v soboto gor ali jo v nedeljo oblikujem ? sprašujem da mi nebi poknila hostija.
hvala in lp
miškolinka
4. dec 2013 19:32
Počila verjetno ne bo, bi se pa znala na kakšni smetanovi podlagi zgubati.
Bernarda
5. dec 2013 21:35
Miškolinka, hostijo običajno damo na sladko smetano, saj zahteva vlago in tudi barve postanejo bolj intenzivne. Lahko jo daš v soboto. Ne bo se zgubala, le smetano pred tem zgladi z mokrim nožem, da je podlaga lepo ravna. Na stranice hostije nato nabrizgaj rozete iz smetane, da se robovi hostije ne bodo dvigovali.
regina
6. dec 2013 12:40
Jaz sem dala gor hostijo zadnji dan, niakor ni počila, ko jo daš na smetano se lepo malo omehča in se jo super oblikuje potem še s strani lahko..
testeninca
7. dec 2013 6:17
miškolinka je napisal/a: |
sprašujem da mi nebi poknila hostija. |
O čem sprašuje miškolinka?
Nikita
11. dec 2013 11:26
živjo!
bom kr tukaj vprašala da ne odpiram nove teme... ali mogoče kdo ve kje bi se dalo sposodit tortno stojalo, po možnosti pravokotne oblike? aja okolica lj.
hvala in lp :)
mojcazala
15. dec 2013 19:34
Nikita spraševala sem o hostiji ker sem jo mislila delati en dan prej in sem mislila da bi mi drugi dan počila .
Verjetno nisi razumela :)
drugim pa hvala za odgovore
miškolinka
17. dec 2013 10:43
sem delala ja :) hvala vseeno ....
miškolinka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Najboljši limonini razpokančki