Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo.
Lp,
Maja
QueenBee
Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo.
Lp,
Maja
QueenBee
28. nov 2013 19:43
lahko vprasam zakaj ga rabis? je lahko nadomestek jecmenov slad?
"Stressed is desserts spelled backwards!"
28. nov 2013 19:58
Če je to isto kot koruzni sirup ga dobiš v trgovini Kitajski vrt v Ljubljani :)
tamalaursa
29. nov 2013 10:39
QueenBee je napisal/a: |
Pozdravljeni! Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo. Lp, Maja
QueenBee |
Spoštovana QueenBee,
Koruznega sladu v Mercatorju nimamo. Imamo pa ovseni, pirin, slivov in dateljnov slad, in sicer v izbranih hipermarketih Mercator in v Maxiju. V kolikor ga v vašem hipermarketu nimajo, predlagamo, da se dogovorite s poslovodjo, da ga naročijo.
Lep pozdrav,
Spletno uredništvo Mercator
Mercator
30. nov 2013 20:45
V receptih ga navadno menjam za med. Je naraven in dober. :)
Monika7
4. dec 2013 9:01
rebecca je napisal/a: |
lahko vprasam zakaj ga rabis? je lahko nadomestek jecmenov slad? Potrebujem ga za peko nekaterih slaščic in npr. za izdelavo domačih lizik. Pri teh receptih sem se prvič sploh seznanila z koruznim sladom in niti ne vem točno kakšen namen ima. Hvala lepa vsem za odgovore!
|
4. dec 2013 9:02
Mercator je napisal/a: | ||
Spoštovana QueenBee, Koruznega sladu v Mercatorju nimamo. Imamo pa ovseni, pirin, slivov in dateljnov slad, in sicer v izbranih hipermarketih Mercator in v Maxiju. V kolikor ga v vašem hipermarketu nimajo, predlagamo, da se dogovorite s poslovodjo, da ga naročijo. Lep pozdrav, Spletno uredništvo Mercator
|
najlepša hvala za pomoč!
QueenBee
4. dec 2013 14:55
ce gre samo kot sladilo, bi ga jaz nadomestila kar s kaksnim drugim sladom. Glede na podatke ki sem jih nasla, naj bi bil slad manj sladek kot sirup ali med.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
4. dec 2013 23:25
aha super, še enkrat hvala za pomoč ;)
QueenBeeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Bučni mufini s kremastim nadevom