27. nov 2013 12:18
Obsedene ste s samim seboj. In strah vas je in fauš ste vsemu, kar je drugačnega od vas.
Nomen; če bi bil pozoren, bi prebral, da s hčerko ne bom nakupovala, samo prosila me je (jaz pa kot ženska čveka na forum), da ji dam smernice, kaj naj kupi, da bo lažje komnibirala... za začetek.
Limnol; če imaš žlehtnobo v sebi, jo pač imaš. Le ta ti bo vedno, ko ti kaj ne bo prav, udarila na plan.
Sama žlehtnobe v sebi nimam. Niti je nima moja hčera, tako da se mi tega ni treba bati. Žlehtnobe do svojih bližnjih (mame) pa sploh ne morem razumeti. Nerazumna misel, kaj šele čustvo! Limnol; stanovanje ima svoje, plača bo relativno visoka, tako da - spet delaš svoje (napačne) predpostavke.
O tem, kaj razlagam, kako razlagam in v kolikšni meri priredim resnico (da ohranim anonimnost) pa je moja stvar.
Morebiti sploh ne gre za oblačila za hčerko ampak pastorko, sestro, snaho, invalidko...kolegico... Nepomemben podatek. Samo zapičile ste se v odnos mati - hči, da se lahko praskate tam, kjer vas (naj ne bi) srbelo oz. zelo radi pometate pred drugim pragom, na svojega pozabljate, pa tudi svojega ogledala, da bi v njem videli svoj odsev ne očistite.
Zato...ste v mojih očeh, ko poznam resnico - prav smešni in ubogi.
Prosila sem za "čvek" o garderobi za mlado poslovno damo. Nič drugega. Vse ostalo ni v vaši domeni.
Desanka
Sporočilo je spremenil(a) Desanka dne 27.nov 2013 12:33