Izgubil se je recept...!

_ZALA_  

član od: 21.10.2003

sporočila: 982

tema odprta - 12. mar 2004 22:18 | ogledi: 1.961 | odgovori: 5

....pred časom (se mi zdi da par mesecev nazaj) sem neki forumovki napisala recept za pečene paprike s skuto in sirom, mislim da je bila to Tanja (?), nisem pa sigurna...torej, ker bi rada te paprike spet spekla, bi potrebovala recept, na pamet ga pa zdaj ne vem, listič pa je bog ve kje :)

Lepo prosim če mi ga pomagate najti - naslov teme je bil nekako o pečenih paprikah s skuto in sirom, nekaj takega. Spomnim se , da mi je "tanja" svetovala, da naj recept pošljem v bazo, ker se ji je zdelo škoda da bi se tako dober recept uzgubil.....no, in zdaj se je! :(

ALi bi bil kdo tako prijazen??!

Hvala in LP

Zala

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. mar 2004 23:33

Temu se pa reče koristna uporaba iskalca in tudi dobra taktika (odbijanje končnice!). Asja, prehitela si me za minutko z odgovorom! Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

_ZALA_  

13. mar 2004 9:25

Joj, hvala lepa obema! Mislim da bom to kar danes pripravila za kosilo, in to še s toliko večjim veseljem:)) Še enkrat tisočkrat hvala, recept pa mioslim da bom res poslala v bazo :o LP Zala

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

13. mar 2004 10:02

Jernej! Kljub pozni uri so moji možgančki delovali 100 na uro. Zadaj pa sem tak firbec, da jih bom tudi sama kmalu naredila. Lp, Asja

_ZALA_  

13. mar 2004 18:04

Ah! Sem jih naredila in smo jih že pojedli. V en del sem dodala še nrezane in popečene artičoke in v en del tuno, in v oba del aobvezno nariban sir in malo parmezana....bilo je dobro, ampka še njabolj okusno je s popečenim pršutom v kombinaciji s porom, ter seveda sir, ki da povsd piko na i! Še enkrat hvala in pa-pa Zala

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti