14. nov 2013 13:13
Imam Gorenjev pomivalni stroj, pečico in steklokeramično ploščo kombinacija plin stare 7 let. S pomivalnim strojem nismo zadovoljni, ker slabo opere in smo pred menjavo črpalke. Menjali smo že notranje držalo iz plastike. Ker slabo pere je serviser rekel, da so najbrž obloge v držalih za prhanje. Za isto firmo se ne bi več odločili. Pri naslednjem nakupu bomo kupovali čim tišjega.
Pri pečici sem že menjala pante na vratih pečice v času garancije. Pekači so osiveli ob pranju v pomivalnem stroju.
Steklokeramično imam že tretjo, ker nam je dvakrat počila. Držala za plin so slabo narejena, gumica spodaj nenehno odpada.
Imam zelo drag hladilnik z zamrzovalnikom firme LG, ki je bil že večkrat servisiran v času garancije. Isti serviser servisira tudi Beko in pravi, da je ogromno reklamacij pri hladilnikih in pomivalnih strojih.
Sem pa sama videla pri znancu izdelke firme Beko in bi pohvalila pečico in štedilnik, hladilnik pa ne, saj se mi zdijo Gorenjevi bistveno boljše izdelani.
Tako, da ni nujno, da kupite vse izdelke iste firme.
Bi pa vam svetovala, da si pri nakupu vzamete malo več časa in tudi pogledate funkcije aparata. Ko začneš aparat uporabljat ugotoviš, da si kaj prezrl ali manjka. Vsaj jaz takrat nisem bila pozorna, zdaj pa se jezim, kljub temu da so vsi aparati a+.
Pralni stroj Gorenje sem imela 25 let, nato 4 leta Samsung, ki se nam je non stop kvaril. Zdaj imamo super silent Hoover in semo zelo zadovoljni.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi