Active h fhes

rainman  

član od: 15.9.2004

sporočila: 2

15. sep 2004 17:03

Ja, pa se nekaj je: FHES je povsem brez negativnih stranskih posledic za zdravje. FHES normalizira, pomlajuje lastnosti medcelične tekočine (pH, ORP, r). V univerzitetnih preizkusih je v zastrupljeni tekočini, v kateri običajno pomre 99% celic, je z dodatkom FHES preživelo kar 95% celic. FHES podaljša življenje celic do dvakratno! FHES je najmočnejši antioksidant na svetu. FHES spodbuja delovanje vseh drugih antioksidantov, absorbcija hrane (in zdravil) se z njim poveča do 300%. - TOREJ: ce povecuje absorbcijo hrane pomeni, da imamo VEC vitaminov in ne manj!!! Celo do 300x vec!! vir: http://cokolada.net ------------------- RE: ----------------------- Pri FHES gre za kremenčeve nanokoloide (silicijeve spojine), kristale, ki hitro prevajajo energijo. Sicer niso znani, tako proizvajalec, stranski učinki nepotrebnega uživanja FHES, vendar sem opazil pri ljudeh, ki ga uporabljajo kar naprej, učinke reverzibilne osmoze. To pomeni, da s svojo pretirano učinkovitostjo iz organizma odnaša tudi to kar ne bi smel, kar je učinek destilirane vode - taka voda pa nastane z uporabo rever. osmoze. V takih primerih je potrebno organizmu vračati kvalitetne snovi od beljakovin, mineralov, vitaminov, kar je dodaten strošek. Vaša alergija je lahko tudi izraz pomanjkanja česa, lahko določenega vpliva okolja, presnovnih motenj. Obstaja naprava BICOM, ki lahko natančno analizira vzroke težav in jih tudi odpravi - priporočil bi vam obisk. Raziskave zadnje čase nakazujejo, da voda ne sme imeti prevelike prevodnosti izražene v -mV. Obstajajo revitalizatorji vode, ki dejansko za ceno nekaj FHES trajno rešijo probleme dehidriranosti organizma, in glede na to, da samo dobro namočene celice lahko kvalitetno delujejo, deluje tudi celični in telesni imunski sistem, ki je v bistvu samočistilen, če mu to omogočimo...Predlagam vam še ogled rubrike mikrovalovka, kjer lahko preberete še drugi aspekt, ki se dopolnjuje s tukaj zapisanim. Za bolj natančne informacije pa mi pošljite osebno pošto! Pozdravl Bojan Kokot rainman

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

15. sep 2004 19:08

Največji problem kapsul se mi zdi, da ko jih enkrat naročiš, jih konstantno dobivaš, npr. enkrat na mesec v paketu po 3 škatlice, to pa je zelo velik strošek, še posebej, ker jih sam v enem mesecu toliko ne porabiš in moraš nujno dobiti še koga, da mu tablete prodaš. Mimogrede - mojo sestro je motilo predvsem to, da se je po njih redila (že tako je nagnjena k debelosti), medtem ko moj oče ni opazil bistvenih razlik pri jemanju.

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

15. sep 2004 20:50

Andrejka, ni nujno, da dobiš avtomatsko po 3 škatlice. To je zato, ker si se naročila na avtomatski paket, ki pa ga lahko odjaviš in naročiš le 1 škatlico, ki pa je res malenkost dražja. Jaz sedaj naročam FHES v prahu in lahko rečem, da imava oba z možem eno škatlico zdaj že dva meseca, pa sva porabila komaj polovico. Tudi hči se nama občasno pridruži. Prav vsi opažamo, da prehladi in podobno, minejo brez posebnosti bistveno hitreje. ZIMA

Szdenka  

član od: 22.10.2003

sporočila: 220

16. sep 2004 8:00

Ali lahko pri diabetesu tipa 1 in pri ulceroznem kolitisu jemljemo FHES? Ali pomaga in kako? Pozdrav Zdenka

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

17. sep 2004 12:39

Zdenka, lahko jemlješ FHES tudi pri ulceroznem kolitisu. Jaz imam kronični kolitis, pa sem na začetku jemala le po pol tablete. Pri tem gre za to,da FHES dovaja kisik v celice,kar je na vsak način dobrodošlo za zdravo življenje. Ima tudi močan antioksidativen učinek, zato pri zdravljenju z antibiotiki in pri kemoterapiji, kot je že bilo na teh straneh navedeno,ni priporočljiv,ker hkrati odstranjuje iz telesa tudi zdravilne substance. Lep pozdrav in veliko zdravja vsem! ZIMA

kokot  

član od: 26.5.2004

sporočila: 90

20. okt 2004 9:51

Spoštovani rainman Testi, ki so na voljo res ne ugotavljajo škodljivih posledic na zdravje, ničesar ne pomljajuje in ne vem kaj ste s tem mislili, univerzitetni poskusi ki jih omenjate so pokazali, da pri toksinaciji celic procentualno ohrani največ celic nepoškodovanih in sposobnih regeneracije, očitno pa vam ni popolnoma jasno izrazoslovje, kaj so antioksidanti in kaj prosti radikali, ne spodbuja nikakršne absorpcije, temveč kot antioksidant radodarno daje elektrone celicam, s tem nadomesti krajo oziroma težnjo snovi-molekul, atomov, ki želijo zapolniti svojo zadnjo oblo z elektroni, take snovi imenujemo prosti radikali in tako omogoči celici nemoteno delovanje. Celice se v organizmu obnavljajo na določeno časovno obdobje, nekatere prej druge kasneje, in blagodejen učinek FHES se pokaže s tem, da to lahko stori mnogo več celic, kot pa v organizmu, ki je obremenjen s prostimi radikali (toksini-kislinami), kjer sčasoma (tudi zaradi drugih zunanjih in notranjih vplivov) ni več celic sposobnih opravljati svoje funkcije, torej se regenerirajo poškodovane ali pa sploh ne. To v preventivnem smislu lahko dosežemo s snovmi rastlinskega porekla, primerno vodo, čistim zrakom, gibanjem, brezstresnim življnjem, manj mesno hrano, izogibanjem elektromagnetnim vplivom. Pri članih GOH mreže, ki so ga uporabljali v enormnih količinah, sem s preprostim oringovim testom ugotovil oslabelost organizma, kljub njihovem fit počutju. Zato primerjava z destilirano vodo (reverzibilna osmoza odstranjuje tako kontaminante kot minerale torej tudi koloide, brez mineralov pa ni hitrega pretoka energij, in telesne tekočine niso nabite z elektroni in tako slabo opravljajo svojo nalogo). Vsako stvar moramo uporabljati po pameti, to pa lahko storimo z izobraževanjem, in vsako pretiravanje, četudi z dobrimi stvarmi, je škodljivo. Zima omenja izključevalno uporabo antibiotikov iin kemoterapij zaradi antioksidativnega delovanja. Vse to piše v grradivu o FHES, ki je na voljo. Ponovno uporaba izrazoslovja, ki kaže na nepoznavanje oksidacije, redukcije, procesov, ki potekajo v naravi. Prinaša tudi kisik, kar ni samo dobrodošlo ampak potrebno, kako, to je pa ponovno razlaga s pomočjo kemije in fizike....smo temu kot potrošniki kos? Tudi zdravniki, ko predpišejo zdravilo ne vedo kako v kemičnem smislu deluje v organizmu......predpišejo ga pač, ker je v registru. Bojan Kokot

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

22. okt 2004 2:31

Ta tema me je zelo pritegnila in priznam, da pojma nimam, ali je to zdravilo ali poživilo ali.... Zanima me tudi cena ene škatlice, kje se jo da naročiti in kje lahko izveš, če to sploh lahko uživaš (po prebolelem vnetju trebušne slinavke ) in pa mogoče če kdo ve, kako vpliva na bolnike z diabetesom tip 2! Vsem hvala za odgovor! Galja mojca roškar

kokot  

član od: 26.5.2004

sporočila: 90

5. nov 2004 12:11

Galja Prav gotovo ne bo škodovala uporaba ker v končni fazi krepi imunski sistem. Polemika se je razvila samo v smislu ortodoksnosti , nerazumevanju delovanja...in v sestavi ni prav nič čudežnega. Je poskus v vrsti takih, omogočiti organizmu optimalno delovanje,na način. ki je drugačen kar mu je precej dobro uspelo in je primerna za tiste, ki nimajo časa narediti kaj več zase, za tiste, ki ne jedo rastlinske hrane, za take, katerih zdravje je že dalj časa odsotno in imajo že kronična degenerativna obolenja....Ampak za trajno prisotnost zdravja to ni dovolj, mogoče je pa tudi malce predrago, potrebujemo še zdravo mešano hrano, dober zrak in pitno vodo, saj smo v veliki meri sestavljeni iz nje, gibanje in dobre energetske razmere na ležišču, ki omogočajo obnovo celic..... Na kulinariki je o vsem kar nekaj napisanega v drugih rubrikah. Bojan Kokot

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

1. feb 2005 8:43

Kako poteka to naročanje? Pri kom naročate? Pri internetni trgovini me pogosto moti to, da ti stvari dostavijo po neki posebni pošti in potem poštnina znese več kot cena izdelka.

Marija06  

član od: 19.3.2006

sporočila: 3

3. jan 2007 11:26

mimika najceneje je če ga kupiš na srečanju GOH. Galja tudi tebi priporočam, da se udeležiš kakega GOH srečanja. Zanimivo je slišati kako ljudem pomaga FHES. Drugače pa to ni čudežno zdravilo, ki bi pozdravilo vse bolezni. Je prehranski dodatek, ki ti olajša življenje (več energije, manj prehladov ...). Marija06 Sporočilo je spremenil(a) Marija06 dne 03. jan 2007 11:33:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti