9. nov 2013 19:17
Zdravo, darjuška,
tudi jaz imam sedaj Simplicity belo steklokeramično ploščo, le drug model, prej pa sem imela črno ploščo.
Mogoče bi jaz na tvojem mestu raje kupila takšno ploščo, ki ima razširjena kuhališča (saj veš, tisto, ko je en krog v drugem - za večjo in manjšo posodo). Na primer takšno http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1335_go451
Jaz imam takšno, pa se z njo zelo zadovoljna. Moja kolegica pa ima ploščo brez razširjenih kuhališč, pa pravi, da ji je žal, da je takšno kupila, saj včasih kuha v majhnem lončku na velikem kuhališču, potem je pa še roč vroč, več energije gre...
Edino le kar je, da če nimaš dobrega čistila, je belo ploščo zelo težko očistiti. Dokler nisem ''odkrila'' dobrega čistila, sem se pogosto jezila, ko je bilo potrebno čiščenje. Še posebno težko je bilo očistiti tiste bele črte, ki označujejo kuhališča. Trenutno uporabljam čistilo Astonish Grimme Blast, vendar sem prav razočarana, ker se ga ne da več dobiti, tako da bom morala v prihodnje poskusiti novo varianto čistia Astonish, za katerega upam, da je prav tako super.
Pa dober nakup.
Lp, Dani
dani.ostroznik@gmail.com