12. nov 2013 21:17
Ja, Vesna te sem mislila. Hvala lepa!
branka
12. nov 2013 21:17
Ja, Vesna te sem mislila. Hvala lepa!
branka
12. nov 2013 21:56
ko tole prebereš in pregledaš se v hipu počutiš kot popoln amater in včasih lenuh.Sicer sama tudi za te lepe praznike rada spečem kaj iz železnega repertuarja,bom pa letos precej novega iz tega foruma.To so lepa darila,pa saj če se kaj da v zamrzovalnik tudi ne bo greh.Za tiste čase ko ni toliko časa za peko.
Najbrž bo šlo hitreje ker imajo toliko pripomočkov,ki jih prej nisem zasledila.Sploh tisti pladenj za delanje kifeljčkov je praktičen.In tisti za praline oziroma bombone je zanimiv.Da o vseh mogočih modelčkih za izrezovanje in okraševanje ne govorim.
tulipanka
13. nov 2013 9:37
branka.mahnic je napisal/a: |
Spet se bliža prijetno obdobje peke. Sicer tudi sama pečem-mnogo idej in vzpodbude dobim tukaj od vas! Letos imam namen narediti iz medenega testa take možiclje-ne vem kako bi imenovala in sem pregledala vse spletne strani kjer prodajajo modelčke za izsekovanje, pa ne najdem. Pitončica se pa tudi nič ne oglaša,da bi jo lahko vprašala če ima kaj takega morda na zalogi. Ali bi morda katera od vas imela idejo kam naj še pogledam? Veliko lepih piškotov vam želim!
|
branka, danes sem dobila na mail obvestilo pekija in je vmes tudi http://www.peki.si/trgovina/izbor-izdelkov-zima- LP
http://www.mojalbum.com/tajda
13. nov 2013 11:03
mamamia je napisal/a: |
čokoladno pomarančni piškoti, piškotki s kardamomom in rožno vodo, nebeški poljubčki |
Prosim za povezavo na recept.
rdkapica
13. nov 2013 12:32
S hčero vedno pečeva v decembru večjo količino različnih piškotov (cca 20 vrst), ki jih razdeliva med prijatelji (namesto - jaz jim pravim - "potujočih" buteljk), podariva jih našemu poštarju, prodajalkam v lokalni trgovini, našim dobrim sosedom, znancem ali kakšnemu sodelavcu... skratka vsem tistim, ki so mene ali mojo družino v odhajajočem letu, razveselili (ni potrebno materialno). Piškotov ne ostane nič.
malaga
13. nov 2013 12:51
Darjuška, hvala!
branka
13. nov 2013 13:18
branka.mahnic je napisal/a: |
sem pregledala vse spletne strani kjer prodajajo modelčke za izsekovanje, pa ne najdem. Ali bi morda katera od vas imela idejo kam naj še pogledam? Veliko lepih piškotov vam želim!
|
v vsakem Sparu (odrolaj čisto do konca strani):http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/tchibo/a
lp
cervus
13. nov 2013 13:39
elaphus, sem ga videla v Sparu in je kakih 20 cm velik. Sem pa kupila črke in moram pogruntat kakšno testo za piškote uporabit, ker si mislim, da se bodo med peko stisnile-izgubile. Se mi zdi, da je ena kulinaričarka lani pekla nekaj takega in moram poiskat slikice. Hvala in lp
branka
13. nov 2013 13:57
Vesno ki rada peče bi tudi jaz prosila za recepte. Hvala.
tej_a
13. nov 2013 15:15
Ste pa pridne. Jaz bom v prvi vrsti spekla lešnikovo in kokosovo potico, potem pa linško pecivo in seveda medenjaki tudi ne smejo manjkati. Lep pozdrav, Griče.
gričeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Pekoča paradižnikova juha