23. mar 2006 11:53
Ella, mislim, da ni takega pravila. Vsaj jaz ga v teh letih nisem opazila. Včasih jih objavijo več, včasih manj. Če se jih veliko nabere za objavo je verjetno objavljenih več naenkrat. Lp, tjas
23. mar 2006 11:53
Ella, mislim, da ni takega pravila. Vsaj jaz ga v teh letih nisem opazila. Včasih jih objavijo več, včasih manj. Če se jih veliko nabere za objavo je verjetno objavljenih več naenkrat. Lp, tjas
23. mar 2006 12:16
Ja, verjetno bo že tako. Sicer ne spremljam redno, po koliko jih objavijo na dan, samo v oči mi je padlo, da je danes 7 novih. ...se pa nič ne pritožujem, vsak recept je dobrodošel in bo tudi moj (prvi) tako čimprej na vrsti! Lp, Ella Ella
23. mar 2006 14:08
Če želite vedeti zakaj jih je danes sedem, poglejte koliko jih še čaka na objavo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. apr 2006 12:43
Prije 3 dana poslala sam slikicu za recept zebrino pecivo. Slikice još nema kod recepta u bazi. Jesam li ja to dobro poslala? LP! Lidija...
7. apr 2006 13:21
Lady_L, dobra je, bo kmalu objavljena. Pozdrav! Bojan
7. apr 2006 13:23
Hvala, Bojan! Lidija...
12. apr 2006 19:36
Bojan, dve novi fotki! :) cvetkolinka
20. apr 2006 15:55
Najlepša hvala, nova runda kmalu;) cvetkolinka
28. apr 2006 14:47
Hojla Jernej in Bojan! Danes sem prvič poslala sliko k receptu št. 1806 - Ameriški chocolate Chip Cookies po naše. Pojma nimam, kaj je nastalo, ker je to sploh moja prva slika z digitalcem, pa sem seveda "morala" hitro poslati. Prosim poglejta, če je sploh uporabenm ta moj prvenec. Hvala in lep dan Dušanka
25. jul 2006 21:12
Lep pozdrav. Po pomoti sem slikco s številko 1396 poslala k napačnemu receptu. Zanima me kako se jo odstrani? Sem pa jo dodala že k pravemu receptu. sm0tK|c@Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Lazanja iz palačink