zdravo...mene pa zanima če ve kako poteka nakupovanje preko ebaya..in kakšni so stroški...hvala Teja
Teja
zdravo...mene pa zanima če ve kako poteka nakupovanje preko ebaya..in kakšni so stroški...hvala Teja
Teja
3. nov 2013 17:49
Da ti tole nekdo odgovori rabi ene pol dneva.. Na slovenskih forumih je njamanj 200 tem odprtih o tem. Med drugim tudi tukaj ena http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1800
3. nov 2013 18:35
Nakupovanje poteka tako kot pri vsaki trgovini. Cisto instant - vsi prodajalci ne posiljajo v Slovenijo, nekateri posljejo ce se dogovoris. Vsi pa imajo to jasno oznaceno, kot tudi ceno dostave. Placilo je vedno vnaprej, najpogosteje uporabljajo paypal. Ce kupujes izven EU placas se davek in carino. To je sicer odvisno tudi od vrednosti in vrste izdelka. Bidanje ni za hec - ce zmagas tudi placas.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
8. nov 2013 8:16
hvala vam...
TejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Brownie Muffins