Pozdravljeni!
Zadnje čase mi vsi muffini odstopijo od papirčkov, pa po različnih receptih delam. Ima mogoče kdo kakšno idejo zakaj se mi to dogaja?
lp
PIARA1
Pozdravljeni!
Zadnje čase mi vsi muffini odstopijo od papirčkov, pa po različnih receptih delam. Ima mogoče kdo kakšno idejo zakaj se mi to dogaja?
lp
PIARA1
30. okt 2013 16:03
Mani pa vsi prilepijo . Uf uf uf!
Balenka
30. okt 2013 22:54
Kaj pa ce kupis druge papircke? Menis e je to dogajalo z enimi belimi, mislim da fackelmann iz marketa. Rpobaj kaiser ki jih dobis v merkurju ali sparu, potem pa kaksne lepe naroci preko spleta
31. okt 2013 9:49
trenutno jih imam od Profissimo DM, se mi je isto dogajalo pri Zenkerjevih. Sem kupla še ene v Žitovi trgovini v Črnučah, bom še tiste sprobala. Eh,..
Sem razmišljala če jih predolgo pečem. Zdele jih bom pekla samo 15 minut.
lp
PIARA1
31. okt 2013 10:54
Joj joj. Ista masa, isti modelčki prva rudna vsa odstopla, druga rudna super, ni odstopla ni hribčkov. Drugi modelčki niso odstopili, se je pa naredil hribček. Sedaj pa ne vem mogoče je fora, da mora masa mal počivat.
Ponovi vajo.
lp
PIARA1
31. okt 2013 13:39
Mogoče je problem v masi? Meni se to še ni zgodilo, zato težko svetujem. Je pa res mukotrpno, ko ti nekaj ne rata, a ne? Veliko sreče
Lopatka
31. okt 2013 16:18
Ne verjamem, da je masa, ker je bla druga peka (ista masa) OK. Do nedelje se moram zverzirat, da mi pušelc rata.
Hvala.
lp
PIARA1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso