23. okt 2013 16:47
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ne vem no, v 25 letih, kar uporabljam sušilec, še nisem ugotovila, da bi se mi kaka zadeva skrčila. Sušim samo na "normalno suho", potem sta še dva programa: "suho" in "zelo suho". Program za "suho" mi je posušil čisto preveč, programa "zelo suho" pa nisem nikoli niti probala. Vsake toliko časa, ko moram nekaj na hitro posušiti, dam za 10 do15 minut na program, ki suši na večji temperaturi, potem dam na običajni "normalno suho" program in je vse OK. Imam pa sušilec znamke "Gorenje".
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 22.okt 2013 16:53
|
Evo, jaz pa po 10 letih uporabe skoraj ne pomnim stvari, ki se ne bi vsaj malo skrčila
Kavbojke sicer res ne preveč, mogoče 0,5cm (jih pa redno sušim, obrnjene narobe, kot vse ostalo), kakšne majice pa vedno. Sem se navadila in otroške stvari kupim številko večje, malo se skrči, malo otrok zraste, pa je ravno prav.
Najbolj se skrčijo čisto bombažne, tanke stvari.
Posušim pa kdaj tudi posebno občutljivo spodnje perilo- če je sila, dam za 20 minut v stroj recimo 2 modrca, pa sta potem skoraj suha. Popravim obliko, obesim in čez kako uro oblečem (velja za tiste z oblikovano košarico).
Vanja, a imaš onega odzračevalnega? Tistega ima namreč moja tašča in suši na bistveno nižji temperaturi, kot moj kondenzacijski...
čoko