17. okt 2013 15:58
Ma ni problema, orodje ima tapravo, da bo odpeljala ves intelekt, kateri ni vreden, da bi ga zapravljala za ogled tako neumnih oddaj. Na vsakem področju se najde elita.
Commis débarrasseur
unquote
A ti to resno?
sonci
17. okt 2013 15:58
Ma ni problema, orodje ima tapravo, da bo odpeljala ves intelekt, kateri ni vreden, da bi ga zapravljala za ogled tako neumnih oddaj. Na vsakem področju se najde elita.
Commis débarrasseur
unquote
A ti to resno?
sonci
17. okt 2013 16:02
Prosim, vrniite se k vsebini teme, ostalo lahko urejate po ZS.
17. okt 2013 19:42
Dolores, jaz sem prvo leto nekaj denarja menjala kar na letališču (mislim, da imajo 2 ali 3 različne ponudnike), ostalo pa sem potem kar dvigala z bankomata. Naslednja leta pa sem vedno imela s sabo denar, ki mi je ostal s prejšnjega potovanja, ostalo pa sem spet dvigala sproti, ko je bilo pač potrebno.
Margot
17. okt 2013 20:49
In kaj hočeš povedat s citiranjem, ne vidim prav nobene povezave?
Commis débarrasseur
17. okt 2013 21:47
Margot, če prav razumem, si na bankomatu dvigala denar v njihovi nacionalni valuti?
Dolores
17. okt 2013 21:53
Dolores, tako navadno gre. V avtomatu je ja lokalna valuta. Če greš v Kanado, dobiš kanadske $, v USA dobiš US$, v Braziliji Reale itd.
Vanja
17. okt 2013 21:59
Tako je, Dolores. :)
Margot
17. okt 2013 22:38
No, to pa precej poenostavi zadevo)))
Dolores
18. okt 2013 8:18
Kako je pa potem s provizijo na bankomatih? A to je odvisno od tvoje banke ali od tiste, od katere je bankomat ali oboje? Me zanima, še nisem dvigovala v tujini...
JJ
18. okt 2013 10:50
Očitno odvisno od vrste kartice, kje dviguješ ter od banke, pri kateri imaš kartico. http://fotoutrip.com/2013/01/22/provizija-za-dvig-
MargotKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Lečin curry s kruhovimi cmoki