8. okt 2013 22:58
Ajmebože, dekle drago....
Prvič, dva mlada para gresta v hotel in do tu več-ali-manj vsak razume, da nekaj časa zvečer ne boste šli takoj lulta in spat, da se boste še malo poveselili, ampak, a boste celo noč skupaj? Je ni druščine, ki bi celo noč (do jutranje strežbe zajtrka) zdržala zunaj, kar pomeni, da boste šli čez eno dogleden čas spat in linžerija je takrat. Logistični namig: dobro je, da jo imaš oblečeno že prej.
Drugič: Pri vseh grških bogovih, toliko pa še nisem stara...oziroma, kakšni so pa danes časi, ampak ko sem bila jaz dvajset in nekaj, so me že zanimale posteljne zadevščine. In smo si zadeve organizirali tudi v eno intimo. A nova mladež tega ne počne več? A ste skupaj štirije v eni sobi ali kako (ni nujno, da bi bila to ovira....ampak)?
Tretjič: Odkod, za božjo voljo, pa ti ideja, da bo hotelska kuhinja imela tvojo tortni izdelek v hladinliku in ti bo potem ob udarcu na gong pomagala servirati? In to zastonj? No way. Ti bodo lepo ponudili, da oni naredijo zadevo za en simpatičen denar. Če misliš, da temu ni tako - se malo postavi na stran hotela - bi ti hotela, da ti gostje zasedajo prostor in resurse in za to nič ne plačajo? A je sedaj bolj razumljivo?
Četrtič: Fant ti je nekoč omenil, da bi rad, da mu kaj spečeš za rojstni dan.Ti bo treba razložiti dve zadevi o moških in sicer
- ne mislijo vsega, kar rečejo: človek je pač nekaj rekel, da je tekst tekel, vmes je že pozabil in sedaj mu je prioriteta tale vikend. Fantje velikokrat pozabljajo podrobnosti, ki si jih punce zapomnimo in potem je totalna drama, če se človek ne spomni česa. Lahko tole preveriš s kakšnim kvizovskim vprašanjem v stilu: a se spomniš, kaj si rekel na prvem randiju.... in nesrečnik ne bo imel pojma (bila si opozorjena, da ne bo potem stoka)
- v stavku: rad bi, da mi kaj spečeš za rojstni dan, je ključna beseda "da mi kaj spečeš" in ne ravno rojstni dan. In nadalje "da mi kaj spečeš" je v bistvu stavek "daj naredi nekaj posebnega zame, po možnosti nekaj klasično ženskega, da se bom počutil bolj možato". Fantom včasih zapaše, da se okoli njih vrtimo kot ene totalno uslužne ženskice (in on bi včasih malo te igre, ne pa da ti tovoriš v taperverju en melšpajz) - in to je čisto okej. Saj nam je to tudi seksi, če pride spontaano iz nas in ne vključimo v produkcijo tega celotnega svetovnega spleta. Skratka, občasno mu kaj speci, datum ni pomemben.
Pretič: Ne vem, s kom se družiš, ampak vsaki dvajsetlenici bi hudičevo koristilo, da bi se družila s kakšno starejšo prijateljico (v tridesetih), da bi te z nasveti peljala skozi ženske teme (ker mame za te teme nekako niso ta prave sogovornice).
Vendelina jr.