Saj vem, da mogoče res vsi zbirate kode iz škatel nescafe dolce gusto kapsul a vendar, ni greh če ne vprašaš. Zanima me, če jih ima kdo in da jih ne zbira oziroma rabi... Mogoče pa se najde kdo, zato poiskušam. LP
Tanja
Saj vem, da mogoče res vsi zbirate kode iz škatel nescafe dolce gusto kapsul a vendar, ni greh če ne vprašaš. Zanima me, če jih ima kdo in da jih ne zbira oziroma rabi... Mogoče pa se najde kdo, zato poiskušam. LP
Tanja
4. okt 2013 13:31
Za kakšen namen se pa zbirajo?
čoko
4. okt 2013 20:34
V klub dolce gusto - nagrade... vsaka koda 15 točk... za 90 točk so kapsule, rada bi pa prišla do 300 točk kjer dobiš stojalo za kapsule... https://klub.dolce-gusto.si/index.php?route=comm
Tanja
5. okt 2013 10:07
Pozdravljeni, tudi jaz zbiram, menjam lahko za nove znamke, nalepke spar, bone dm ali kakšno drugo malenkost.
ursyy
5. okt 2013 13:55
Tudi jaz menjam za kaj če katera rabi, samo da kode dobim :) se najde kaj za menjavo :)
Tanja
30. apr 2014 10:06
Pozdravljene.
Tudi jaz zbiram kode, počasi a vztrajno. Če ima katera kako in bi mi jo iz dobre volje podarila, bi bila neizmerno hvaležna.
Hvala
maca24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Rižek v poletni solati