11. jan 2014 23:16
Tej_a, celo goro jih imam še. Javi na zs. Je malo manjkalo danes, da niso šle že v smeti
11. jan 2014 23:16
Tej_a, celo goro jih imam še. Javi na zs. Je malo manjkalo danes, da niso šle že v smeti
12. jan 2014 10:56
tudi jaz jih imam cel kup,pošlji mi naslov .
lp
brusal
12. jan 2014 19:58
Tudi jaz jih imam precej odveč, javi naslov, ti jih pošljem- sicer sem v Lj (če je lažje zate).
Lp
Saša
13. jan 2014 0:02
Tile trgovci s svojimi nalepkami penzioniste sovražijo, ali kaj? Kar poskusite nalepiti tisti drobiž na pravo mesto v avtu med vožnjo, po možnosti ob slabi vidnosti - seveda šofira naj kdo drug. Tresenje in slabovidnost vas ovirata, ali ne? S starostjo te nadloge pač pridejo, tudi doma za mizo.
Katrca11
13. jan 2014 10:23
Pred časom je ena spraševala tudi po nalepkah za OMV in Petrol - kozarci. Če jih katera rabi, naj mi piše na zs. Zlasti Petrolovih imam, da peče glava.
Lp,
helenag
17. dec 2014 21:26
Če kdo rabi Sparove točke za posodo Jamie Oliverja, naj mi prosim javi na ZS, imam jih 16 X 5. Pošljem po pošti.
Lp
TitikakaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Pesto palačinke