Pozdravljeni!
Konec septembra se odpravljam v Pariz z letalom iz Benetk. Zanimajo me vaše izkušnje glede tega, ali lahko potujem samo z osebno izkaznico ali potrebujem potni list? Najlepša hvala za odgovore.
LP Tina
Pozdravljeni!
Konec septembra se odpravljam v Pariz z letalom iz Benetk. Zanimajo me vaše izkušnje glede tega, ali lahko potujem samo z osebno izkaznico ali potrebujem potni list? Najlepša hvala za odgovore.
LP Tina
9. sep 2013 13:55
Dokler si znotraj EU, je dovolj veljavna osebna izkaznica, ki si jo kot dokument o istovetnosti vedno dolžna imeti pri sebi.
m/ Drejček
9. sep 2013 15:26
drejcek je napisal/a: |
Dokler si znotraj EU, je dovolj veljavna osebna izkaznica, ki si jo kot dokument o istovetnosti vedno dolžna imeti pri sebi.
|
No, to ni res, v Sloveniji velja kot osebni dokument tudi vozniško dovoljnje, tako jaz osebne izkaznice sploh nimam, saj imam za v tujino (takšno in drugačno) potni list.
Seveda pa znotraj EU lahko potuješ z osebno izkaznico, Krtina.
JJ
9. sep 2013 18:32
Odvisno od tega, kje si kupila karto - ozrioma, če že imaš dokument za elektronski check-in. Ker je fino, da potuješ z enakim dokumentom, kot je tisti, ki je naveden na tvoji elektronski karti.
Če si pa bolj konservativne sorte in si karto kupila v kakšni poslovalnici, je pa v resnici vseeno, s katerim dokumentom greš v Pariz.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Veganske palačinke