1. sep 2013 9:42
[ citat=--dkrajnc24-- ]
le kje je ponovno moderator, ajjja saj res zaenkrat ga ni, ko pa mu bo rekla ena od teh penzjonerk, da naj se vklopi, ker so se vam gatica ( tangice ipak ne) dvignale ( no po temle vsekakor se bo), bom pa ponovno jaz vse kriv, ki sem zgolj začel temo, katero gostilno obiskati in končalo se je pri kurčevemu V.. ki sem ga pozabil za kraj TRBOVLJE... TROBLJE...oh joj!
Ammm, drugače pa tole gre izveen vsake meje ampak drage gospe, mamice ali babice, kakorkoli ( koste vas srbijo, razumljivo).. boge ste in ostante v tej skupini, držite skupaj... samo ne grozit neki družini oziroma žalit nekoga, kajti tu se kaže vaš svinjasti mozek, za vsako rit je palica.. za vas sicer bo potreben pošten drot ali vijak fi 100, upam da imajo vaši moži to pripravljen, bojo potrebovali... samo dobro jim hočem... ipak pa vam ni pomoči
[/citat]
Ne skrbi, moderator je prisoten in ukrepa, ko je potrebno. In zdaj je. Obveščen je administrator, ker tele tvoje besede sodijo v krog tistega, česar na našem forumu ne dovolimo.Preveriš lahko tukaj.