Mislim, da je v teh časih več kot pohvalno, da se nekdo loti take akcije. Morda se kdo med vami poveže z Borutom i
http://www.dobradela.si/zelja/zelim-pomagati-kmetiji-
Dobro delo za kmeta i
Pripominjam, da sama z akcijo nimam nič,
rimljanka
Mislim, da je v teh časih več kot pohvalno, da se nekdo loti take akcije. Morda se kdo med vami poveže z Borutom i
http://www.dobradela.si/zelja/zelim-pomagati-kmetiji-
Dobro delo za kmeta i
Pripominjam, da sama z akcijo nimam nič,
rimljanka
3. avg 2013 8:07
O, super sem se prijavila in upam, da bodo še ko se vrnemo iz dopusta.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. avg 2013 8:57
Nena-morje
6. avg 2013 8:53
Sem slišala po kaki ceni Fructal odkupuje breskve :( Pozdravljam idejo in z veseljem naročam breskve!
Pokora
10. avg 2013 12:16
Tudi jaz sem jih naročila. Sem včeraj kupila breskve v lokalni trgovini, pa so totalno brez okusa.
Atina
13. avg 2013 14:19
Očitno so se zbudili tudi trgovci. V "sosedovem" hipermarketu jih imajo (pri stojnici s slovenskim sadjem) v gajbicah - 4,5 kg po ceni 3,5 € za kos (gajbico). Izgledajo že precej zrele,. Kupila jih nisem, take količine nisem imela planirane.
Cila
13. avg 2013 18:05
Kolikšna je 'čakalna doba'? Mene še vedno niso poklicali, kot obljubljajo na spletni strani.
Atina
13. avg 2013 19:24
Tudi jaz sem se prijavila, mogoče pa jih nimajo več. Podpiram pa to akcijo, na tak način bi lahko prodajali tudi krompir in jabolka za ozimnico, pa še kaj bi se mogoče našlo.
galja
13. avg 2013 20:00
Pa saj je bilo rečeno da se obirajo cel avgust. Mene tudi še niso poklicali ampak sem sigurna da bomo prišli do svojih breskev vsi...
testeninca
13. avg 2013 21:20
Tudi mene še niso poklicali.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. avg 2013 0:10
Super ideja.Mogoče kdo ve koliko so bile te breskve špricane?Koliko približno je kg v enem platoju?Hvala
llilikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Angleški kolač