19. jul 2013 9:14
O, s0ncek*, hvala ti za hiter odgovor!
Vidim, da se za ta recept uporabita tudi 2 kisli smetani. Jaz imam le eno ... Bi lahko eno nadomestila še z 1 jogurtom ali pa s čim drugim, kaj mislite?
LP, Oaza
19. jul 2013 9:14
O, s0ncek*, hvala ti za hiter odgovor!
Vidim, da se za ta recept uporabita tudi 2 kisli smetani. Jaz imam le eno ... Bi lahko eno nadomestila še z 1 jogurtom ali pa s čim drugim, kaj mislite?
LP, Oaza
19. jul 2013 10:55
Seveda lahko, brez problema. Samo malo več zdroba dodaj ... jaz v maso za kremo vlijem tudi kar precej ruma in zaradi dodatne tekočine potem malo povečam tudi količino "gostil" - moka ali zdrob. Pa je vedno dobra za znoret. ;)
s0ncek*
19. jul 2013 11:32
Hvala ti! :)
LP, Oaza
19. jul 2013 11:41
Ni problema, z veseljem! :)
s0ncek*
20. jul 2013 8:19
tej_a če še nisem prepozna moj predlog Gogina alpska torta, spečeš v pravokotnmem pekaču in razrežeš na kocke....noro dobro in malo dela
27. jul 2013 14:54
Naredila sem naslednja peciva: gogino alpsko torto v pekaču, kokosove piškote, rulado z nutelino kremo, čokoladne maskarponejeve kocke in brownie cheeseceke.
tej_a
27. jul 2013 23:44
Odlično!! Bi se kar povabila na rd :D
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Eksotični suši