Dragi, prosim izlijte svoje izkušnje...
Mene pa močno srbi hrbet in zgoraj in spodaj, pa tudi trebuh in po rokah (zgoraj). Imam neke rdeče fleke, ki so tudi rjavkasti in se luščijo in srbijo. Drugače imam zelo suho kožo, ko si slečem spodnjo majico, to kar leti ko nekakšen prhljaj.
Grozno... Zdej sem si začela mazat z bio orehovim oljem, pa je koža res bolj voljna, vendar ne morem verjet, da se po nanosu olja hitro vpije in ni mastna koža. Kot nekakšen pivnik... To počnem zdej 1 teden, pa je še kar suha.... Brala sem že o kožni plesni, vendar jaz se ne potim in ni koža vlažna.Kadar pa se spotim (takrat je bolj izrazito srbenje). Poskusila sem tudi z silicilnim akoholom 2%, pa je malce bolje, vendar me koža kar peče, zgleda da je ranjena od praskanja. Ko se potipam, čutim da ni gladko, ampak kot krastice. Grozno. Saj se ne upam obleči v kopalke. Sonce malo pomaga. Enkrat sem že imela Canesten kremo, vendar sem slišala da tanjša povrhnjico, pa sem odnehala, pa tudi malce se je izboljšalo, pa potem spet ponovilo. A je kdo imel podobne težave? Jaz bi jih najraje rešila z domačimi zdravili.
Hvala vam za vsako informacijo..
kotalka