Iščem vložek iz pene ali samo peno za v košek za dojenčka in drečo torbo za dojenčka k vozičku,če katera ve, kje se lahko kupi, prosim za nasvet!
sreca
Iščem vložek iz pene ali samo peno za v košek za dojenčka in drečo torbo za dojenčka k vozičku,če katera ve, kje se lahko kupi, prosim za nasvet!
sreca
1. jul 2013 7:34
Mi smo jo staknili v Ljubljani v Mostah, tam v križišču Kajuhove in Letališke, če me fentaš, se ne morem spomniti imena trgovine. Drugače jo pa lahko dobiš tudi pri kakih podjetnikih, ki se ukvarjajo s tapeciranjem. Astra Chemo je šla pod Merkur, pa še ta mislim, da je že nekaj časa nazaj zaprl vrata, tam so imeli tudi vse mogoče na zalogi.
Ali pa tule:
Loni Makaroni
1. jul 2013 7:36
A pod "dreča" si se mogoče zatipkala in iščeš rdečo torbo
Loni Makaroni
1. jul 2013 10:03
Kjer prodajajo vozičke prodajajo ponavadi tudi opremo za zraven (torbe,senčnike...)
paulina d
1. jul 2013 10:09
Za peno za košek lahko pokličete v podjetje Purotehnika v SG, vam odrežejo po meri, imajo pa različne debeline pene.
Sporočilo je spremenil(a) moniq dne 01. 2013 10:09Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Vanilijeve rolice