Narediti želim
Pa me zanima iz česa oz. kako naj naredim ročaj za košarico? Na zgornji povezavi prav, da je samo oblekla karto
tej_a
Narediti želim
Pa me zanima iz česa oz. kako naj naredim ročaj za košarico? Na zgornji povezavi prav, da je samo oblekla karto
tej_a
25. jun 2013 15:43
Za ročaj nimam ideje, glede piškotov pa se mi zdi, da so Savoiardi piškoti (bebi piškoti), oblečeni v čokolado in na eni strani potreseni s kokosovo moko. Verjetno zato, da se ne bi razmočili ob nadevu.
Sweetie
25. jun 2013 16:53
Takšne kekse že dobiš narejene, so pa tam okoli 2,60€ not jih pa je okoli 300g. Za tale obroč več kot dovolj.
kriznana
25. jun 2013 18:15
To so piškoti Dr Gerard. V vsaki večji trgovini jih imajo ...
s0ncek*
25. jun 2013 18:54
Ročaj bi jaz spekel kar iz testa, neke vrste zavit grisin. Itak je samo za okras in košare z njim ne boš dvigovala.
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
25. jun 2013 19:36
Hm, tak ročaj bo zelo težko narediti da bo lep in dober, zato se jaz na tvojem mestu s tem ne bi ubadala. Torta pa mora biti lepa in dobra. Grisin meni nekako po okusu paše na torto toliko kot plastična slamica :D
25. jun 2013 20:22
Kaj pa trak biskvita, ki se ga utrdi (s palčkami, žličko,...)?
TP_Kuhar
25. jun 2013 22:07
Kako pa se naredi ta slan grisin? Pa še zaobljen mora biti?
tej_a
25. jun 2013 22:30
Meni se zdi dobra , predvsem pa zelo enostavna ideja ročaja košarice iz Ticino mase. Ročaj bi jaz naredila v barvi piškotov ali kreme. Pa še užiten je povrhu..
http://nonsolopasticcidifaby.blogspot.it/2013/05/torta-cestino.html
lp lučka
25. jun 2013 22:32
če drži, je tole super!
25. jun 2013 23:34
Ja tole je pa res ful lepo, ampak kako točno to narediti. Jaz bi kar uporabila Marshalolov fondat in potem spletka kitke (kot je vidno na zgornjem linki, ki ga je posredovala lucka52). Ampak kako pa potem to drži oz. stoji tak pokonci? Sama masa je verjetno premehka? Iz slike spodaj je razvidno, da je neka palčka notri ali kaj je tisto? Ne razumem namreč Italijansko. Prosim za pomoč.
tej_aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Sladki rogljiči