Lep pozdrav MOJE SIIIIMPATIČNE drage FORUMAŠICE in cenjeni soprogi/gospodje FORUMAŠI
Imam eno vprašanje in upam, da mi lahko (splooooh ne dvomim )pomagate.
Gre se namreč za to, da je moj dragi PAPI v pon. praznoval spoštljivih 62 let in v sklopu tega in ker kaj takšnega NIKOLI ne bi on sanjal, sem za nedeljo org. PIKNIK PRESENEČENJE. Scumpral sem skupaj ljudi, kateri mu veliko pomenijo, vsak bo nekaj prispeval od hrane/pijače in tako bomo, KARAVANA vpadli na domače dvorišče ter zagrilali in ,zaplesali,se glasbeno vrnili v stara dobra vremena (OLE), predebatirali socializem, ter "sprešimfali" kapitalizem (nobenemu ne hodim v zelje. Le moje skromno mnenje), ter uživali v (ali pa tudi ne). Skratka, v vsakem primeru bo super.
In v sklopu tega in ker sem po PAPIJU, kar pomeni SLADKOSNED, bom mu tudi nekaj naredil. PJEB obožuje zadeve iz MARCIPANA in zatorej razmišljam v tej smeri.
Rabim ideje/pomoč, kako bi združil PITO + MARCIPAN.
Pite so celotni družini top, poleti NAJBOLJ pašejo ker je sezona sadja in ker obožujemo masleno hrustljavo testo, tudi POTRESANCU se ne bi rad izognil (božanski recept od Vanja_v_ZDA)
Torej, kaj predlagate? Mogoče marcipan v testo? Ali kako bi naredil nadev...hmm
POMOČ, POMOČ
HVALA ZA KAKRŠENKOLI NASVET/PREDLOG
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---