10. jun 2013 11:32
In zdaj veselica do konca dni .
Loni Makaroni
10. jun 2013 11:32
In zdaj veselica do konca dni .
Loni Makaroni
11. jun 2013 9:41
Srečno na vajini skupni poti!
naor
11. jun 2013 14:05
Čestitke! :) Uživajta na morju!
tamalaursa
13. jun 2013 16:53
Bannanna se vam javlja z bolj kulinarično navdahnjenim odgovorom... Da bo pasalo na kulinarično stran :D
13. jun 2013 17:16
Pridna, paše pa na stran, še bolj pa v usta.
naor
13. jun 2013 17:20
Waaau, kakšna postrežba, kapo dol! Čestitke tudi iz moje strani, naj vama bo pot z rožicami postlana in naj vama Rudi dobro služi.
Katere dobrote si pripravila? In zd kje so stojala za pecivo (nadesni strani veliko belo, pa tisto z luknjiami na podstavku? Vsa stojala bi imela..
žižula
13. jun 2013 17:21
Čestitke!!
vanilia
13. jun 2013 17:39
žižula... ja mizo z deserti sem si od vedno želela za poroko.. tako drugače mi izgleda kot nadevano pecivo na mizi.. tle si res lahko vse ogledaš :D ješ pa itak bolj kot ne naslednji dan :D
kaj smo pripravili še pride na blog.. počasi.. ko se mi bo dalo, ker pisala bom post eno uro do dve..
Tisto z luknjami mi je kupila moževa mama v coincasa v puli. Lahko pa da ga imajo tudi v kopru.. pa ne iti s kartico v to trgovino, ker sicer utegneš kupiti ene 15 stvari ki jih do sedaj nisi ptorebovala. Veliko belo je od prijateljice.. Je iz servisa, ki se je par let nazaj na veliko prodajal v mercatorju. mi imamo vse ostalo, razen tega podstavka :S Je pa tak bel, malo starinski z reliefom.
tri stojala so bila ikeina, ki se kupijo s skupaj z zvonom. eno moje, ostalo od prijateljic, ostala stojala pa so še od moje ome in mame..
13. jun 2013 18:48
Joj ne govori, ravno danes sem bila med malico v Coincasa, pa sem sem hitro pobrala. Vsako drugo stvar bi imela:D. Vse sem videla, le tega z luknjami ne:(.
Tudi moje lepe želje so takšne kot tvoje.. vse to še pride:). Do takrat pa le spiši vse ideje na blog, ker te berem z užitkom.
žižulaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Sendviči iz ajdovih rogljičkov