9. apr 2004 23:24
Hja... kako naj komentiram drug recept (se naj zlažem?) Tako, malo za probo... Ja, pri zelenjavni pici je šlo... Lp, Silva Sporočilo je spremenil(a) silva dne 09. apr 2004 23:27:59
9. apr 2004 23:24
Hja... kako naj komentiram drug recept (se naj zlažem?) Tako, malo za probo... Ja, pri zelenjavni pici je šlo... Lp, Silva Sporočilo je spremenil(a) silva dne 09. apr 2004 23:27:59
9. apr 2004 23:32
No,... zdaj je pa šlo tudi pri potratni potici. Lp, Silva silva
9. apr 2004 23:46
Saj lahko komentar izbrišete! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. apr 2004 8:44
Jernej, Preko iskalnika sem iskala recept Be mel - sladica, vendar mi je ponudilo vse drugo kot to. Mislim, da bo treba isklanik malo predelati. LP/Dj
14. apr 2004 13:24
Iskalec vrže 3 recepte, eden izmed njih je Be mel... Mislim da je čisto OK to. Samo ne smete iskati po splošnem opisu, ampak po imenu recepta, če iščete recept z določenim imenom. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. apr 2004 13:31
Jernej, zahvaljujem se za opravljeno. Pozdravček!
15. apr 2004 13:19
Jernej, Hvala. Vendar mislim, da bi v vsakem primeru, tudi pri splošnem iskanju moralo pokati tudi ta recept. Iskanje je bilo z pravilnim naslovom recepta in ne z nekimi okrajšavami ali podobno. LP
15. apr 2004 13:22
Saj tudi splošno iskanje ga poišče, samo spošno iskanje išče po opisu, sestavinah, forumu, skratka vsemu mogočemu. Najde seveda tudi vse besede ki vključujejo BE in MEL v sebi, zato je (pre)več rezultatov. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2004 9:36
ne dela mi spreminjanje receptov! vrže me na info stran o plus paketu (kot da mi hoče povedati, da nimam plus paketa, pa ga imam...)
25. maj 2004 10:29
Kdaj pa vrže na to stran? Ko v beležki kliknete na beležko (za spreminjanje recepta) ali ko že spremenite recept in želite popravke poslati ali kje drugje? Nikjer v kodi namreč ni tega, da bi vas vrglo na info stran, ker za spreminjanje receptov ne potrebujete plus paketa, zato bi rabil več informacij. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Browniji s temnim pivom