Živjo,
Vse več razmišljam o zdravi hrani in kako je hrana, ki jo kupujemo v trgovini nezdrava. Ko se pogovarjam z ljudmi, ki hrano pridelujejo doma vidim, da to drži še bolj, kot si mislim.
Razmišljam o storitvi/produktu, ki bi nam omogočala, da bi jedli bolj zdravo. Verjamem, da so za to potrebni novi pristopi, katere ravno pripravljam in sem nad njimi izredno navdušen in komaj čakam, da jih bom delil z vami.
Največji problem pri vsem skupaj vidim v ljudeh, ker ne verjamejo, da bi lahko jedli bolj zdravo. Ne verjamejo, da se da karkoli spremeniti. Jaz v to verjamem izredno močno in iščem ljudi z istim prepričanjem. Skupaj bi lahko poskrbeli za to, da bi mi in naši otroci jedli bolj zdravo.
Ker bi rad videl, da nisem edini, ki verjamem v spremembe, sem pripravil obrazec, v katerega lahko vpišete svoje podatke in tako poveste, da ste pripravljeni podpirati tako gibanje ali celo aktivno sodelovati. S podatki bom ravnal odgovorno in jih ne bom posredoval naprej.
Če se nas bo nabralo veliko, je čas za spremembe pravi. Če mislite, da poznate še koga, ki mu ni vseeno mu povejte za ta obrazec.
==VPRAŠALNIK JE ZAPRT==
Hvala vsem, ki verjamete v boljšo prihodnost! Za vsak komentar/vnos bi bil zelo hvaležen!
Klemen
p.s.: The only limitation is your mind!
knagode
Temo je spremenil(a) knagode dne 2. jun 2013 0:29
Temo je spremenil(a) knagode dne 2. jun 2013 0:30