31. maj 2013 21:25
aressss605 je napisal/a: |
Nisem mislil na to temo kaj dodajati, pa me je spodbudilaVendelina jr. Hvala vam vsem za vaš trud, večina niste razumeli, kaj sem hotel povedati, vprašati. Za pojasnilo, sem poročen 40 let in moja žena je še vedno lepo dekle v letih s ponosom jo povsod predstavim kot moja žena. Mi je pa smešno ob drugi priliki, ko čujem ženo to je pa moj mož. Bolj za šalo kot za res si na tihem mislim, nisem jaz tvoj, ti si moja, pa vseeno hvala za vaš trud. Imam pa eno podvprašanje ali vas nič ne moti, da Vendelina jr. nastopa kot absolutna pamet na trenutke celo žaljiva, je močna in ima vedno prav. Če ne moti moderatorjev tega čudovitega portala potem tudi mene ne moti. rad prebiram kulinariko tudi mimo receptov, ker vem, da se tu oglašajo povprečni in pošteni ljudje. Lep pozdrav.
|
Mislim, človek, tebi pa res ni pomoči. Kakor kaj napišeš, tako sam sebi skačeš v usta. In po 40 letih te ne skrbi, da ji rečeš moja žena, ampak te skrbi, da ona reče moj mož ... Ljubi sveti bog, človek, daj se no sam s seboj malo pogovori. Pa pusti Vendelino, je kot je, pač veliko krat dirkt med roge trofi in potem to boli. Ampak če je ona krivec za tvoje stanje, pa naj bo. Ker si ti sam nikoli ne boš priznal, kaj te v resnici muči.
Prav zabavno te je brat, sploh glede na starost. Si pospestril forum, kapa dol.
mamamia