Pomoč

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

tema odprta - 15. maj 2013 12:37 | ogledi: 3.177 | odgovori: 5

Drage kuharice vem da imate poleg kuharskih nasvetov veliko se drugih pa bi vas prosila za en nasvet.Če mogoče ima kdo izkušnje s kakim psihiatrom.V svoji blizini imam osebo s katero sva ugotovila da resnićno nekoga potrebuje,za začetek za kak strokoven nasvet in pogovor. No moje mnejnje je da ga pa sedaj že res potrebuje. Mogoče ima kdo kake izkušnje,predloge.Ni problema če je to samoplačniško,hvala že naprej

leni1

tokratbrez  

član od: 21.1.2013

sporočila: 6

15. maj 2013 13:45

Pred časom sem dobila pomoč (na koga se obrniti) ravno na tem forumu ter tudi veliko prijazne podpore in zdaj to delim naprej.

Težave, s katerimi sem se soočila, so bile specifične in najbrž ne enake kot v vašem primeru, a psihologinja, pri kateri sem poiskala pomoč in rešitev, se ukvarja tudi z drugimi področji "življenja".

Več si boš lahko prebrala v tej temi: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2515

Srečno!  

tokratbrez

blossom  

član od: 8.2.2009

sporočila: 383

15. maj 2013 13:47

Živjo leni1
Da bi ti lahko kdo kakega psihiatra, psihologa, psihoterapevta...karkoli priporočal, bi bilo dobro, da poveš še na katerem področju ta oseba potrebuje pomoč (če je mogoče kako bolj specifično področje). Sicer pa je bila kolegica pred kratkim zelo navdušena nad Lanom Pečjakom, ki sicer ni psihiater je pa psihoterapevt. Njej pravi, da je zelo pomagal.

blossom

tina711983  

član od: 24.6.2009

sporočila: 197

15. maj 2013 15:34

Živjo,
sama sem hodila na terapijo na Frančiškanski inštitut http://franciskanski-druzinski-institut.si/, na individualno psihoterapijo in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna. Zelo lepo od tebe, da pomagaš človeku, ki je potreben pomoči . Frančiškanski inštitut se nahaj v Ljubljani, ne vem, v katerem koncu iščeš? 

Veliko sreče! 

tina711983

zogicamarogica  

član od: 8.11.2011

sporočila: 12

15. maj 2013 19:03

Priporočam Polono Fister.

zogicamarogica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti