5. okt 2013 8:11
Všeč mi je da sem naletel na to stran.
Všeč mi je da vas je poln pehar optimistov, veseljakov, navihancev in študentov starejšega kova (jejžeš, saj sem že tudi sam med njimi, hihi)
Všeč mi je da sem skozi tole stran, recepte, vaše pisanje in pohvale/graje uspel prehitet anoreksijo za pol metra in da se seadaj samo še vleče za mano. Kakšno leto ali dve, pa bo popkovina pretrgana in življenje bo spet IZY BIZY ;).
Všeč mi je, da se vedno znova nasmejim nad g.Ežojemvim pisanjem, ter da cedim sline ob pogledih na fotografije ter opise kosil.
Všeč mi je večno veselje TRIXI in to, da tako prijetno in z vso skrbjo skrbi za sinčeka in da TOLIKO ČASA preživljata skupaj.
Všeč mi je da smo vsi skupaj oz. koz TEAM vedno želimo le najbolje in pošiljamo veliko pozitivne energije in karme da bo njen sinček enkrat končno TIPI TOPI ZDRAV
Všeč mi je, da vsi SKUPAJ želimo BABKI da se vs uredi, ji pošiljamo objeme, deci domačega orehovca, poljubčke in nasmehe, saj bo le tako ponovno naša prijetna babika!!
Všeč so mi sončno/oblačno črna jutra.
Všeč mi je jesen; pa čeprav mraz pritiska.
Všeč mi je da imam streho nad glavo, družino kaera me ima rada.
Všeč mi je da prižgem plinsko peč in slišim kako se toplota pretaka skozi radiatorje.
Všeč mi je...všeč mi je....ahhhh VSE
Pa kaj flancam. PRAV VSI IN VSE STE/MI JE VŠEČ!!!!!!!!!!!!!!! Muaaaaaa i lav ju al!