2. mar 2014 19:50
Mbrando, pogledala posnetek oddaje. Uau. One step at a time. Just keep goin'.
Da ne bom čisto iz teme... danes mi je bilo zelo všeč povabilo na zajtrk k mami
ela113
2. mar 2014 19:50
Mbrando, pogledala posnetek oddaje. Uau. One step at a time. Just keep goin'.
Da ne bom čisto iz teme... danes mi je bilo zelo všeč povabilo na zajtrk k mami
ela113
3. mar 2014 16:13
rimljanka je napisal/a: |
Nak, nikoli, ampak res nikoli ni čakal Gordona, ves čas je čakal gospoda, ki se pišpe Godot.
|
Joj, Rimy, včasih bi bilo boljše, da bi se za jezik ugriznila...pa kaj čem, takšna pač sem. Se s pepelom.
Johanna
4. mar 2014 17:54
Vesela sem, da sem zopet našla čas in sem med vami in vam sporočam, da sem najsrečnejša na svetu, ker sem 13.2. postala babi mali sladki Juliji .
V letošnjem letu sem mi dogaja, dogaja, dogaja, .... veselje , skrbi, veselje, žalost , veselje, veselje, veselje ... upam, da bo res tako.
sonce51
4. mar 2014 18:13
Čestitam, zelo lepo je biti babi
Ognjič
4. mar 2014 18:19
Sonce, prevladuje veselje, tako naj ostane! Čestitke za Julijo, lepo ime je dobila! Naj bo zdrava in srečna v življenju!
naor
5. mar 2014 20:05
sonce51, mnogo veselja in radosti Ti želim s tvojo ljubko vnukinjo Julijo, bodita obsijani s in naj vaju čuvajo, babi uživaj
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
7. mar 2014 10:17
Čestitke babica in veliko užitkov z vnukinjo...
Všeč mi je ta sonček in obeti za vikend. Tako bomo imele jutri lep sončen 8.marec drage kulinaričarke!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. mar 2014 15:22
Da bom imela dopust drug teden, pa tako lepi dnevi bodo, Saša
Mir in dobro!
8. mar 2014 11:33
Kako lep in poleg tega še praznični dan je danes
Odločila sem se, da se bom počutila dobro, ne glede na to, kaj drugi govorijo, mislijo ali počnejo...
( Louise L. Hay )
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Nacho čips gostija