Ker smo ljudje (baje da Slovenci kar zelo) znani po te
Kaj mi je všeč:
- sprehod po parku z moji
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m sinkon class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m, ko je vse zeleno in class='poudarjeno'>n prijetno hladno, - žvrgolenje ptic,
- dehtenje španskega bezga,
- prva stra
n class='poudarjeno'>n dobre knjige, ker ve n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m, da je še daleč do konca, - vozičkanje s sosedo, da lahko čvekama o otrocih ali čisto drugih temah,
- opazovanje mojega dojenčka, kako se poskuša postaviti na noge,
- cvetoče rože,
- sporočilo, ker ve
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m, da se je nekdo spomnil nate, - iskreno veselje, ki ga pokaže talentira
n class='poudarjeno'>n fant, ki gre v finale, - vonj po sveže kuhani kavi, čeprav je ne pije
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m, - slastno kosilo, ki ga sama skuha
n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>m, - babji čvek s frendicami,
- poletni dnevi na morju,
- dober koktejl,
- rahel dež, ki namoči vrt, da se zelenjava kar prerodi,
- zanimiv izlet z mojo družino,
- poljub za lahko noč, poljub za dobro jutro, poljub ob prihodu domov, poljub kar tako,
- ....
Upa
PS: Všeč mi je misel, da bo ta tema ostala zvesta namenu.
mojezlato http://kosilazavsakda