Kaj mi je všeč
10. sep 2013 20:51
Dovolj je negativizma povsod, izognimo se mu, kolikor se le da vsaj tukaj.
rimljanka
11. sep 2013 6:21
Všeč mi je, da je tema "Kaj me moti" zaklenjena
Všeč mi je, da so vsi moji družinski člani, prijatelji in prijateljice in seveda jaz, zdravi
Všeč mi je načrtovanja posebnega večera v soboto
JJ
11. sep 2013 12:18
Všeč mi je, da sem danes našla prvega jurčka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
12. sep 2013 8:30
Nadvse mi je všeč ta tema. Ko tole berem vidim, da je v življenju neskončno veliko dobrih trenutkov, ki, če jih znamo ceniti ali jih sploh opazimo, neizmerno bogatijo naše življenje.
BABI 2+2
12. sep 2013 9:10
Nadvse mi je všeč ta tema. Ko tole berem vidim, da je v življenju neskončno veliko dobrih trenutkov, ki, če jih znamo ceniti ali jih sploh opazimo, neizmerno bogatijo naše življenje.
BABI 2+2
12. sep 2013 20:49
Tako lepo je pa pri nas danes sonce zahajalo
babka1951
12. sep 2013 20:58
UUU, tole je pa že pravi umetniški posnetek, ki se ga še profesionalni fotograf ne bi sramoval.
BABI 2+2
12. sep 2013 21:04
BABI 2+2 je napisal/a: |
UUU, tole je pa že pravi umetniški posnetek, ki se ga še profesionalni fotograf ne bi sramoval.
|
BABI, včasih mi kakšna fotka uspe in potem sem tako vesela, ampak tole danes sem pa samo "škljocnila", nebo je res bilo čudovito, zdaj je pa že , lepo bodi
babka1951
14. sep 2013 19:02
Všeč mi je, ko se štirje fantje, zdaj že tam blizu 30 let stari, ki so v nekem istrskem obmorskem kraju skupaj preživaljali po nekaj poletnih mesecev v svojih otroških mladostniških letih, dogovorijo in se srečajo samo oni. Dekleta ostanejo doma, oni pa štiridnevno druženje, v spomin na otroška leta. In se srečajo še z domačini, svojimi vrstniki iz tistega kraja, in obujajo spomine ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso