Ali morda kdo ve, kako izgleda model za angleski puding (tak, ki se kuha v vodi/sopari) in kje se ga lahko kupi?
Tina
Ali morda kdo ve, kako izgleda model za angleski puding (tak, ki se kuha v vodi/sopari) in kje se ga lahko kupi?
Tina
18. feb 2004 19:57
Model izgleda približno tako, kot model za šarkelj s pokrovom. Videla sem ga v neki ljubljanski trgovini, ampak se ne morem spomniti, kje je to bilo. Če se bom spomnila, se javim. Mislim pa, da je bil to Muller. Lep pozdrav Katja
22. feb 2004 9:07
Pred kakšnima dvema letoma so imeli model za puding v Maxiju na gospodinjskem oddelku (dokler je bil še zgoraj). Bil je kovinski. Spomnim se, da je bil orto drag, zato ni romal v mojo kuhinjo. lp, Irena
22. feb 2004 9:12
Take modele je uvažalo podjetje Steelplast in mislim, da so od dr.Oetkerja-upam, da jih še uvažajo. Res izgleda kot model za šarkelj s pokrovom, le da je lažji, pokrov pa je s patentom za zapret. Sama imam manjšega, ne vem pa točno več, koliko litrov vsebuje, vendar mi za tričlansko družino popolnoma zadostuje. Tina, pokliči v podjetje Steelplast, Podnart, naj ti povejo, kje ga prodajajo. Cena pa je res temu primerna, vendar, če veliko delaš narastke in kipnike, se ti izplača. LP ZIMA
23. feb 2004 8:49
V soboto sem jih videla v Sparu, stane okoli 7.500,00 sit, če sem si prav zapomnila. Čau...
24. feb 2004 9:00
v lanskem letu imamo za sabo nekaj pudigov, ki so vsi uspeli, brez prave posode za puding... torej za tiste, ki se kuhajo v sopari pokriti s peki pairjem in alu folijo, smo nabavili kovinsko emajlirano skledico slovenske proizvodnje (zelo poceni) ki ima primeren rob, da se za lepo zavezati špagice. Limonov puding, ki se peče v pečici (posodico postavimo v večji pekač z vodo) naredim v posodi iz "jena" stekla - taki kot so jih imeli v akciji v Šparu.
27. feb 2004 6:39
V Merkurju na Rudniku sem videla dva modela za puding. Večji stane 8.980,00 Sit in ima 19 cm in 2,5 litra. Manjši pa je velik 16 cm in 1,5 liter in stane 6.450,00 Sit. KatjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla