Zdravo!
Septembra 2011 je nam montiral Simer okna,polkna,komarnike.
Plačali smo vse naenkrat.Z montažo so zamujali kar nekaj časa kao čes da nimajo polkn. Čez okna nimam kaj povedati.Ampak polkna katastrofa.
Kmalu po montaži smo na enem polknu opazili,da je okvir polken pritrjen z vijaki v izolacijo fasade-to je v stiropor,moral pa bi biti v zid. Sedaj je lepilo stiropora popustilo in je začelo odstopati od zida in se vse skupaj maje in ni stabilno. Možno je,da bo ob večji burji vse skupaj odtrgalo in odpadlo. Stiropor ni nosilen element! Nosilen je zid!Večkrat smo klicali v poslovalnico Simer Koper in so obljubljali da imajo napisano in da bodo prišli.Polkno imamo od takrat zaprto saj če bi bilo odprto je velika verjetnost da bi padlo dol na kakšen avtomobil.Simerju smo tudi poslali večkrat mail in obrazložili situacijo,samo niso nič odgovorili.
Prejšnji teden ko je bila kr močna burja je še eno polkno v drugi sobi se je kljukica ki zadržuje polkno, ko je odprto obrabila, ker kljukica ni prava. Polkno ob burji tolče v kljukico, ta pa se obrabi. Kljukice ki so jih montirali ni namenjena za ta tip polken in je neprimerna. Sedaj se polkno ob burji odpira in zapira, odvisno kam piha. Prav tako se je tudi okvir razmajal in ga je potrebno pritrditi v zid.
Na Simer kličem najmanj 3x na mesec in obljubljajo da bodo prišli.Zadnji mesec ko kličem so mi rekli da v našem kraju so imeli montažo in da so zvonili pri nas doma in nas tudi poklicali po telefonu.Samo nas ni nihče klical in 95% da ni nihče zvonil pri nas doma.Saj sem jaz večina dela dneva doma.
Imate kakšen nasvet kaj naj naredimo?Hvala
llilika